Prof. Dr. Mr. Ir. De Mos stelt maar weer eens vragen

Het is weer eens zover, onze welbekende Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos stelt weer vragen aan het college van B&W in de gemeente Den Haag.
Het gaat weer eens over straatmuzikanten.

PVV-raadslid en woordvoerder Leefomgeving Richard de Mos: “Het is werkelijk om horendol van te worden, het volume dat straatmuzikanten produceren heeft op de Wagenstraat momenteel dusdanige waarden bereikt dat telefoneren zelfs met de ramen dicht niet meer mogelijk schijnt te zijn.” De Mos wil weten wat het college hieraan gaat en doen pleit voor een betere aanpak. PVV Den Haag

Hij heeft wel een aardig woord ingevoerd: ‘trompettoeteraars’.
Eens kijken wanneer en/of de dikke Van Dale dat woord opneemt.
Als je op een trompet speelt toeter je en als je toetert speel je op een trompet.
Gebeurt niet, pleonasme. U bent af, u kunt wel gaan; het groene gras, het rode bloed.
Van het geroeptoeter van onze Prof. Dr. Mr. Ir. zijn we binnenkort ook af. Ik ken momenteel de waterstanden niet meer, maar het schijnt dat hij zich binnenkort achter een dijk gaat verschuilen die doorgeprikt wordt. Volgens onze lachebek gaat nu de hele polder onder water. Ach wat geeft het ook, er wonen maar twaalf boeren. Dat was ook de afspraak in 2005 met de Vlamingen, dus niet ouwehoeren.

Nu woon ik ik vlak naast een vliegbasis waar momenteel een grote oefening plaats vindt met bijna honderd vliegbewegingen per dag. Maar ik klaag niet, het schijnt honderdduizend euro op te leveren hier in de tanende lokale economie, maar volgens mij nog veel meer. Mooi toch?

3 gedachten over “Prof. Dr. Mr. Ir. De Mos stelt maar weer eens vragen”

  1. kleine correctie: dhr de Mos gaat VOOR de dijk liggen. Heeft hij wederom in het achtuut journaal van 20 april verklaard na de teleurstelling die hij nog zichtbaar moest verwerken dat de Zeeuwse politiek op democratische wijze heeft kenbaar gemaakt geen heil in een referendum over de Hedwigepolder te zien. Aangezien dhr de Mos een man van zijn woord is gaat hij (uiteraard) figuurlijk voor de Dijk liggen door niet in te stemmen met het plan Bleker. Hoewel velen in NL graag zien dat hij echt voor de Dijk gaat liggen wanneer de graafmachine komt is het die groep Nederlanders niet gegund want zoveel guts heeft betweter/draaikont de Mos niet. Verder dan wat gekuch en getrek aan zijn stropdas zullen we niet meemaken van deze Haagse grootmonder en wachtgeldregelaar.

  2. Het maak mij niet uit of die druif nou voor of achter de dijk gaat liggen. Wegspoelen doet hij dan sowieso!

  3. Hij heeft een originele manier gevonden om niet zijn afspraak hoeven na te komen, gewoon tegen de zijn leider zeggen: stop met onderhandelen in het Catshuis dan gaat niks door

Reacties zijn gesloten.