Wat voel ik toch?

Ik sprong uit bed, rukte de gordijnen open en keek in vervoering naar de loodgrijze lucht waaruit elke moment een nieuwe regenbui kon vallen. De overbuurman stapte net naar buiten met zijn honden en zijn chagrijnige kop en ik wilde ze allemaal zoenen. Ik bezag de perfecte vormgeving van het ei bij mijn ontbijt, ervoer het schier bovennatuurlijk weldadige effect van mijn eerste kop koffie, het leek alsof ik op lucht naar de badkamer liep, ik bewonderde de techniek van de stortbak van mijn WC, klikte euforisch door de diverse instellingenschermpjes van mijn alweer uitgevallen gloednieuwe modem door, en liet het besef dat Wilders niet meer in de regering zit nog eens goed tot me doordringen.

20 gedachten over “Wat voel ik toch?”

 1. Kweenie… is hij weggejaagd door KEIHARDE klassestrijd: de schoonmakers; Occupy? Het doet onwezenlijk aan.

 2. En, Laurent, ik vermoed dat we die Wilders vooorgoed “kwijt” zijn, die piept weg naar Hongarije of de VS, hij gaat echt niet opnieuw beginnen te soebatten met het CDA of de VVD. De regering komt hij toch niet meer in, dus waarom zou hij?

  PVV-ers gaan naar de VVD of de SP, succes ermee, kan je blij mee zijn.

 3. Ja Laurent, zo’n gevoel had ik ook vandaag. Kan het echt nog niet geloven. Wat een bevrijding!

 4. @5: DF:

  Kind, pas je op? 😉 Widers is uit beeld, maar het tuig is nog niet weg hoor.

 5. #6

  De buurt denkt dat de vlag er hangt omdat mijn dochter onlangs getrouwd is 😀
  Mooi in de waan laten.

 6. Helaas ben ik te nuchter voor dat fijne gevoel. De kloof tussen mij en de politiek laat dit gewoon niet toe

 7. #9

  Ja een mini Tahrirpleintje dus als we nog willen demonstreren tegen het een of ander mag dat gewoon bij ons in de voortuin, gezellig barbequetje erbij in de achtertuin wel zonder alcohol want we blijven net als Klaass graag ncuhter.

 8. Bij mij vallen mijn medicijnen de hele dag al goed en ik werd vrijwel zonder pijn wakker (meestal betekent dat dat ik dood ben 😛 )… kennelijk is er toch iets aan spanning weggevallen.

  en nee, geen geintje, zo’n dag als vandaag heb ik misschien 1x per maand ofzo

 9. @9
  Het betekent tenslotte Plein van de Bevrijding als ik het wel heb…

 10. Tahrir betekent inderdaad bevrijding en zo voel ik het ook en velen met mij denk ik. Weet dat er nog een lange weg te gaan is maar dit is een lichtpuntje waar ik even onbevangen van wil genieten.

 11. @14: DF:

  En dan ineens komt er een coup, in het landsbelang weetjewel, een zogenmaand zakenkabinet, geleid door Goldman Sachs slimmerds,

 12. # 15

  De politici worden al langer gegijzeld door de banken, niets nieuws toch?

  Kom maar op met die coup (du soleil).

  Het gras bij de buren lijkt ook wel groener vandaag

 13. Een nieuw huisje en deze fascistenregering weg! Het leven ziet er weer stukken beter uit,allemaal een zoen!

 14. Een gevoel onwezenlijkheid heb ik nog, ik hoorde het pas gisteren laat , 7 missed calls van mijn vriend om spontaan in lachen uit te breken.
  Ik heb mooi en intensief werk, Ik kreeg vandaag na afsluiting in een pro deo multi culti life optredend ensemble vandaag een gevoel dat ik op weg naar ruis vrij Rutte 1 was.

 15. Correctie: optredend ensemble moest zijn optredend jazz ensemble ivm met de Ruis van Rutte 1 .
  Trouwens mooi en top Laure nt om het actuele gevoel,, het bewustijn van / reacties op de val van Rutte1 als topic te delen.

Reacties zijn gesloten.