8 gedachten over “Weglopen Wilders uit onderhandelingen gevolg van opstand in eigen fractie”

 1. Een link: http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/04/lpf-toestanden-bij-pvv-vijf-pvvers-dreigden-uit-de-fractie-te-stappen.

  Gisteren schreef ik onder #48 bij ‘Einde bruine bralregering‘:

  Zou Wilders een internationale carrière ambiëren? Z’n nieuwe boek ‘Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me‘ is vooral op de Amerikaanse markt gericht en niet op Nederland.

  Een andere verklaring is dat na al die jaren de liefde voor z’n bewakers over is. Hoewel Wilders een ramp is, wens ik niemand continu zo’n gezelschap toe.

  Of zou er zich in de TK-fractie nog een Brinkman, een afvallige, bevinden? De PVV-Limburg en de PVV-NH zijn in stukken gebroken. In de raden van Almere en Den Haag loopt het evenmin lekker. Dus waarom niet in de TK-fractie, of misschien in de EK-fractie?

  Ik probeer maar wat uit om het op het eerste gezicht onverklaarbare te verklaren.

  Het was dus de derde optie.

 2. We zullen snel genoeg weten wie de PVV dissidenten zijn. Die komen gegarandeerd niet meer terug op de kieslijst (of op een zeer lage plaats – zie Brinkman in 2010).

 3. Overigens verbaast me het aantal van vijf dissidenten wel. Wilders heeft mijns inziens zorgvuldig mensen geselecteerd. Vaak met weliswaar weinig capaciteiten, desnoods een strafblad, maar zeker moesten ze trouw zijn aan de grote leider.

  M.a.w. ik geloof het verhaal van de DDS-auteur niet helemaal.

 4. Sinds wanneer trekt Wilders zich iets aan van fractieleden? Hij is toch het allerenigste lid van de PVV? En de fractie dient zich toch gewoon te schikken in Zijn voorzienigheid?

Reacties zijn gesloten.