Wilders (PVV) liegt dat hij barst dat AOW’ers de dupe worden van Brussel

Geert Wilders had zo’n mooie uitvlucht bedacht uit het overleg, om zijn eigen huid te redden en alvast wat aan verkiezingsbedrog te doen. Hij was uit het overleg gestapt omdat hij niet wilde dat de AOW’ers de dupe werden van de maatregelen. Echt hoor, hij kwam voor hen op en blablabla. Hero Brinkman zei direct dat hem dat verbaasde, want Geert haad het daar de laatste twee jaar helemaal niet over gehad.

Nu kun je dat afdoen als rancune over een verslechterde verhouding. Maar helaas voor de Geert, die niets met feiten en cijfers heeft, het CPB heeft het nagerekend en Geert kletst uit zijn nek en staat gewoon te liegen. De AOW’ers worden wel geraakt, maar zouden niet het ergste slachtoffer zijn van de maatregelen. Dus Geert gaat gewoon door met loze praatjes verkopen. Ik hoop toch dat de ouderen van Nederland wijzer zijn dan de doorsnee PVV-stemmer, die alles wat Geert zegt slikken als zoete koek.

 

4 gedachten over “Wilders (PVV) liegt dat hij barst dat AOW’ers de dupe worden van Brussel”

  1. heeft iemand de nieuwste verzamelde leugens van Geert al gelezen?

    hoofdstukken van 140 tekens bevorderen de leesbaarheid niet denk ik 🙂

  2. Ja, maar een uitgebreide rondgang op de bruine rioolblogs vandaag, levert op dat de PVV-aanhang daar prima kan leven met Wilders’ beslissing. Het zijn voornamelijk de sociaal-darwinisten op De Dagelijkse Sufkop en Artikel7 die massaal aan de anti-depressiva zitten. Inschatting mijnerzijds (for what it’s worth): de overgrote meerderheid van Wilders’aanhang kan prima leven met zijn besluit het kabinet op te blazen. We zijn nog lang niet van die man af.

Reacties zijn gesloten.