Kroes piswoest op Wilders

Kroes pikt de leugens niet langer. Over Wilders’ 3 procent-smoesje:

“Het is van de Nederlandse regering zelf een heel duidelijke beslissing geweest om hiernaar te willen streven”, vervolgt Kroes. “Dan kun je niet zeggen: dat doet Brussel. Het omgekeerde is eerder waar. Het is juist Nederland dat er zo overtuigd van is – en terecht – dat er iets gedaan moet worden aan de duurzame financiering in heel Europa.”
De oud-minister vindt het ‘onverantwoord’ dat het overleg tussen regeringspartijen CDA en VVD en gedoogpartner PVV spaak is gelopen. “Als je dan ziet hoe de gedoogpartner bezig is de verkiezingsstrijd nu al met absoluut foute en leugenachtige berichten te larderen, dan maak ik me grote zorgen.” (NU)

Als ze nou in het vervolg ook net zo hard tekeer gaat over leugenachtige campagnes van haar eigen VVD-vrinden dan wordt het misschien nog wat met die Kroes.

4 gedachten over “Kroes piswoest op Wilders”

 1. Misschien kan Kroes ook eens piswoest worden op haar, dagelijks zijn vingers aflebberende partijleider. De grinnikslang, de wegkijker en -lacher, die – zo zie je ook vandaag weer in de media – de hand boven het hoofd wordt gehouden, aan wie niet wordt getwijfeld maar wel op zijn kerfstok heeft dat ie, al grinnikend en leeg-lachend, slechts kille bezuinigingen wil doorvoeren met steun van een xenofobe dicatator (nu weer hoeder van de ouderen, morgen geestelijk gehandicapten???. Dit terwijl economen, het bedrijfsleven en weetikwieallemaalnogmeer al jarenlang wijzen op het belang van hervormingenhervormingenhervormingen op divers gebied (H-woord).

  Dat niemand (zeker ter rachterzijde van het politiek spactrum, kuch…) dit naar voren brengt en weigert om deze, als een houten klaas fietsende, autoverkoper af te rekenen op z’n goedkope praatjes, geeft te denken en doet vrezen vooor het vervolg. De Grinnikslang, tevens slechtste-mp-van-nl-ooit is natuurlijk op diverse manieren gigantisch mislukt! Het zou niet gek zijn hem uit te wijzen, minimaal te degraderen en te vervangen door iemand met meer ziel en visie op een samenleving waar een prettige sfeer heerst en het goed toeven is. Ik zeg: WEG MET M. RUTTE, de fail-van-het-jaar.

 2. nogmaals, VELEN HOUDEN HEM GEWOON DE HAND BOVEN HET HOOFD
  op rtlz dat glibberige groepje positivo’s – linksofoben in, van, over het bedrijfsleven – geen kwaad woord over deze fail-van-het-jaar

  onze immer goedgeluimde leider aan moeder’s keukentafel, gids naar de afgrond:

  Nederland doet het op economisch gebied slechter dan de meeste andere landen in Europa. Dat blijkt uit een vandaag verschenen rapport van Eurostat (.pdf). Daarin is dus het mislukken van de onderhandelingen over de bezuinigingen nog niet eens meegenomen. Het gemiddelde begrotingstekort van de eurolanden is 4,1 procent, terwijl Nederland 4,7 procent scoort.

  http://goo.gl/kzoIG

Reacties zijn gesloten.