Geert Wilders; De Leider besliste alleen

En nog maar eens wordt bevestigd hoe goed het is dat die sekte met Onfeilbare Leider, gebukt gaande onder de naam Partij voor de Vrijheid, uit de regeringsmacht is verdwenen: volgens diverse PVV-kamerleden heeft Wilders gewoonweg op eigen houtje besloten het Catshuisoverleg te verlaten. Of op zijn minst niet in overleg met de gehele fractie, maar slechts met een beperkte groep getrouwen zoals Fleur Agema en Martin Bosma.

Geert Wilders heeft de beslissing om een bom onder het Catshuisoverleg te leggen zonder instemming van de PVV-fractie genomen. Pas uren nadat hij de besprekingen met VVD en CDA afkapte, lichtte hij zijn partijgenoten in de Tweede Kamer in.

Dat zeggen meerdere PVV-Kamerleden. Wilders sprak zaterdagochtend wel in kleine kring met vertrouwelingen, alvorens hij abrupt besloot de stekker uit de onderhandelingen te trekken.

Dit zou betekenen dat Wilders gewoon weer eens heeft staan liegen toen hij beweerde dat de fractie unaniem besloten had dat er niet akkoord gegaan kon worden met het pakket zoals het er lag.

Andere bronnen beweren dat dit een manoeuvre van Den Leider is om van enkele hem onwelgevallige fractieleden af te komen.

Richard de Mos is er desgevraagd in elk geval helemaal akkoord mee dat hij overal buiten is gehouden, zoals men dat ook wel moet zijn in het geval van een Onfeilbare Leider. Richard de Mos is er blijkbaar tevreden mee er voor spek of voor boon bij te zitten in dat parlement.

Eén om allen te regeren, één om hen te vinden, één die hen brengen zal en in duisternis binden, in de achterkamer waar de schimmen zijn.

3 gedachten over “Geert Wilders; De Leider besliste alleen”

  1. zielig! nu loopt ie echt gevaar…

    „Wat gek, dit is voor het eerst”, stamelde een verbouwereerde Wilders toen hij ontdekte alleen te zijn gelaten.”

    http://goo.gl/QWffs

Reacties zijn gesloten.