Hero Brinkman: wordt het VVD, Boer Koekoek of Calimero?

Hero Brinkman heeft laten weten dat hij van plan is om aan de eerstvolgende verkiezingen mee te doen. Alleen weet hij nog niet of hij dat als Lid Brinkman doet, als partij of als lid van een al bestaande partij (zou zo maar de VVD kunnen zijn). Als Hero mee wil doen als Lid Brinkman of als nieuwe partij dan zal hij nog even het vuur uit zijn sloffen moeten gaan lopen om mee te kunnen doen.

Ik ben benieuwd wie er, nu er mot is in de PVV, overstappen naar Lid Brinkman opdat het dan Groep Brinkman kan worden. Ook ben ik heel benieuwd met wat voor programma Brinkman komt. Uit publicitaire oogpunt had de PVV het halve programma van de SP gepikt, niet dat ze daar iets mee deden, maar het stond wel leuk als Geert deed of hij begaan was met de minderbedeelden. Ben benieuwd waar Hero het vandaan gaat halen. Misschien heeft Jacky Stevens wat leuke ideeën? Of mevrouw en meneer Nunes, kunnen misschien ergens nog wat vandaan halen op internet?

4 gedachten over “Hero Brinkman: wordt het VVD, Boer Koekoek of Calimero?”

  1. De VVD gaat op in het Lid Brinkman, dat is een scenario.

    Het andere scenario is een ruk naar het radicale midden van het CDA en dan samen met Elco de Leden Brinkman vormen

  2. ik denk dat lid brinkman, de buitenproportionele blaaskaak van noordelijk holland, komende tijd, tot ongenoegen van vrouw en kinderen, voornamelijk verongelijkt mokkend rond z’n boerderijtje te vinden is bij gebrek aan emplooi, na een onnavolgbare val van zijn hoogmoedige rieten dakje…

  3. Elco voor het bouwen (met zijn vrinden uit de corrupte bouwwereld) en Hero voor het verbouwen (knieschoten, knuppels in de nek, bijl voor de buurman).

  4. Herinner me nog een flagrante uitspraak van Koekoek in de Tweede Kamer:
    “Ik krijg hier nooit geen beurt!”

Reacties zijn gesloten.