Kleinst mogelijke kamermeerderheid wil verkiezingen op 27 juni

Hero Brinkman is hier niet blij mee, na zelf anderhalf jaar lang met precies zo’n zelfde minimale meerderheid de ene asomaatregel na het andere bruine strontidee erdoor gedrukt te hebben.

‘Wen er maar aan’, zegt men in zo’n geval geloof ik.

Overigens vraag ik mij wel af waarom Lid Brinkman überhaupt om zijn mening gevraagd wordt, gezien het feit dat hijzelf de grootst (of kleinst; een semantische kwestie) denkbare minderheid vormt, namelijk bestaande uit één (1) zetel.

6 gedachten over “Kleinst mogelijke kamermeerderheid wil verkiezingen op 27 juni”

 1. Wel jammer voor Hero dat z’n Jugend nog niet mag stemmen. Hij wil gewoon wat meer tijd hebben om samen met Jacky “op campagne” te gaan. We hebben die ouwe snoeperd wel door.

  Vol verwachting kijk ik naar de kieslijst van de PVV, dan weten we meteen wie in good standing is en wie niet.

  Lucassen komt nergens meer aan de bak. Lady luck is a bitch. Wen er maar aan

 2. Tja, wisten we toch al, dat regels wel voor anderen gelden, maar niet voor henzelf?

 3. Zuur Sap , de Fractievoorzitster van wenst een Focking INFORMATEUR ,, Hoopt misschien dat al dat gelik en geloopseteef richting de VVD door Groen Blerghhhh een ministerpostje oplevert in een Kabinet der verliezers van VVD, CDA , PvdA , Groen Blergh en misschien D’66

 4. Het lijkt erg stoer en voortvarend en in het “landsbelang” .Gelukkig zijn er ook mensen in NL politiek die nadenken, in dit geval de kiesraad, die 27 juni wel erg vroeg vinden en ook nog eens midden in het voetbalhoogtepunt zien vallen. Het voorstel van 5 sept is daarom beter voor zowel “de kiezer” als voor de kleine partijen. o.a. 50plus staat aan de poort eveneens lid Brinkman, de partij van de toekomst en volgens de plaatselijke kroegtijgers wil NEPolitiek ook meedoen.
  Dat het CDA ook snel verkiezingen wil is eigenbelang van Haersma Buma, die ziet zich al als nieuw politiek leider.

 5. @4 mensen die voetbal belangrijker vinden dan verkiezingen moeten vooral wegblijven bij de stembus.

 6. Ook deze partijen willen een plaats in de TK

  De nieuwe partijen de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) uit Soest en Beter Nederland uit Hilversum denken een goede kans te maken bij de aankomende verkiezingen en rekenen op zeker meer dan één zetel in de Kamer.

Reacties zijn gesloten.