Het live Mark Rutte KEIHARD uitlachen begint om 14u

Om 14u is het zo ver. Dan gaat Rutte uitleggen wat voor bende hij er van gemaakt heeft samen met zijn vrienden van die volstrekt normale en betrouwbare PVV. Want een pleuriszooi zo groot als die waar wij Nederlanders nu in zitten hebben we sinds het bombardement op Rotterdam niet meer gezien. De kamerleden zullen proberen er een serieus gezicht bij te trekken maar dat gaan GEGARANDEERD niet lukken. Ook moeten er nog de nodige Zwarte Pieten uitgedeeld worden en een lekker scheldpartijtje à la “Ja wat ach? Doe es normaal en rustig man!” moet er zeker in zitten. Dat alles kan je hier of hier live bekijken. De wederopbouw stellen we overigens gewoon nog een half jaartje uit: eerst voetbal kijken en Brinkman de gelegenheid geven om in 40 kiesdistricten inc. overzeese gebiedsdelen 50 handtekeningen op te halen om zodoende een *KUCH* verstandig en vooral ook minstens even nuttig alternatief voor de PVV te gaan vormen.

Ben ook benieuwd hoeveel maanden deze kneus dit soort dingen nog kan volhouden:

40 gedachten over “Het live Mark Rutte KEIHARD uitlachen begint om 14u”

 1. Zal peroxidekoppie Geert ook aanwezig zijn? Of -tenminste iemand- van de PVV?

  Place ‘yer bets! :mrgreen:

 2. Moet -ie in het eerste kiesdistrict geen kroeg tegenkomen anders redt -ie ’t nooit.

 3. @5 Desnoods ga ik er zelf langs en stuur ‘m naar huis. 😛

  En ’n fotootje erbij voor op de site: “Dappere Krapuul-oepsjesverbeteraar helpt Brinkman 50 handtekeningen te verzamelen!”

  (afijn, Brinkman vindt ons allemaal opeens geweeeeldige gozers en meiden, voorziet ons continu van inside-info, onze pageviews scheuren door het plafond en hij heeft geen moment in de gaten waaróm we het doen :mrgreen: )

 4. RESPECT!
  Hero een eigen partij met jongetjes- en meisjes afdeling ipv wachtgeldregelen

 5. @# 6 Misschien kunnen we een afsplitsingsinformatiemeldpunt oprichten voor aspirant twijfelaars.

 6. En we kunnen misschien weer een KrapuulSpelletje™ doen over de formatie enzo. 😆

 7. Ik vind het van de gekke, dit debat hadden ze toch ook 7 weken geleden ipv het Catshuis kunnen hebben? En dan nog zo arrogant hoog van de toren blazen zeg.

 8. Ik heb intussen het beeld maar weggeklikt en zit er maar bij te werken.
  Viel me wel op dat diegene die op dat moment wordt afgezeken dan ineens heel druk gaat zitten blackberriën 😕

 9. @groeplucassen ook
  Dat durft deze brievenbuspisser niet. Opportunist die zijn wachtgeld al aan het tellen is

 10. Waar komt een uitgescheten PVVr na zijn wachtgeld nog aan de bak ?? Lucassen als Repo-Man misschien .. maar de Mos ?? alleen op een helemaal witte school misschien ?? maar waar vind je die nog ?? School met de Bijbel heeft veel Afrikaanse leerlingen maar is in ieder geval “Moslim-rein ” Bosma kan als kluizenaar in het moeras tussen zijn woonplaats oost Knollendam en Wormer gaan wonen .. levend van lisknollen en eendeneieren .. kan hij Spirea verzamelen voor Graus kruidenhandeltje …

 11. #21 Je slaat de spijker op zijn kop:
  NA zijn wachtgeld, tijdens het wachtgeld is het fierefluiten

 12. @22 ze zullen toch moeten soliciteren , want van wachtgeld naar Bijstand is wel een flinke val … en Sociale werkplaatsen ( vroeger de logische bestemming voor zwakbegaafden zoals de PVV fractie ) zijn met hun eigen hulp wegbezuinigd ….

 13. Sjongejonge tijdens dit debat gaan de achterkamertjes door over wwnv, scherp opgemerkt van Samsom.

 14. 16.59 uur: Rutte: ‘Het is doodzonde dat het overleg mislukt is. Er lag een pakket waar heel Nederland zijn vingers bij af zou likken.’

  Die man heeft echt een stoornis, ergens.

 15. Je ziet met die camera stand ook geen totaal plaatje maar het lijkt er steeds op wanneer mensen tegen hem praten dat -ie met z’n mobieltje zit te spelen 😕

 16. @26 Ik had ook al iets van “begint-ie nou alwéér over die vingers?” 😐

 17. @ Mark wil graag likken maar is bang dat toe geven Wát hij wil likken hem rechtse stemmen kost ?? een Freudiaanse dooddoener lijkt me …

 18. Ik word oud ((-;
  ik merk dat ik me mateloos erger aan het gebruik van moderne media door onze volkvertegenwoordigers terwijl er een (belangrijk) debat is.
  Een Rutte die zich toch echt moet verantwoorden zit voortdurend met zijn mobieltje te spelen wanneer een fractievoorzitter aan het woord is. Alsof wordfeud belangrijker is dan de gedachtenkronkels van een “geachte collega” dan begin ik steeds minder te geloven in de oprechtheid van het volk in de Tweede Kamer. Ik moet zelfs toegeven dat het puberale geklop op de bankjes door de PVV-onderknuppels in ieder geval aangeeft dat ze het debat (proberen te) volgen.

 19. @#31 – Nou zeg, ’t was stuitend.
  Ik zat me ook steeds af te vragen wat er nou zo belangrijk was dat -ie op z’n mobieltje moest bekijken. Maar later begreep ik ’t hij zat natuurlijk driftig te SMS’en over z’n enorme uitglijer over staatssecretaris de Krom die de wwnv in een achterkamertje ‘met fracties’ zat te bespreken, waarmee overigens meteen het meest tragische dieptepunt van dit debat.

  Ouwehands van het dierepark trouwens best een pittige tante die hem een paar keer tot de orde riep, maar ook dat maakte weinig indruk, ongelofelijk.

 20. Zo, en nu de laatste chapter van dit verhaal, er zal een nieuwe regering komen met sp en pvv ofwel sociaal en nationalistisch, het koningshuis zoals wij dat nu kennen zal verdwijnen, en Nederland zal zich losmaken van de eu. Ook in Frankrijk en Duitsland zullen er nationalsocialistische regeringen komen, die samen zullen gaan werken, de rest zal volgen, een nieuw Europa wordt geboren, en de zakkenvullers en salonsocialisten zullen worden aangepakt en de moslimdreiging zal de kop worden ingedrukt. het volk staat weer centraal, denk er maar aan jullie kunnen niets tegen doen alles is al in werking gezet om de macht terug te geven aan het volk.

 21. @34, de verkiezingen zullen het uitwijzen.
  @35 @36, klopt. zo heeft iedereen zn mensen om naar op te kijken.

 22. @39: Laurent:

  Inderdaad, kwamen ze allemaal maar eens uit de kast. Eigenlijk was Horst Wessel natuurlijk ook maar een gebruikte sukkel, nou, de Wessel van boven ^ mag tegen hem opkijken hoor.

Reacties zijn gesloten.