EenVandaag: kwart PVV-stemmers minder vertrouwen in Wilders

Onderzoekje EenVandaag opiniepanel:

Een kwart (26 procent) van de PVV-stemmers zegt dat hun vertrouwen in Geert Wilders de afgelopen dagen gedaald is. Dit blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 2000 PVV-stemmers. Een derde (29 procent) zou nu waarschijnlijk niet meer op de PVV stemmen (EenVandaag).

4 gedachten over “EenVandaag: kwart PVV-stemmers minder vertrouwen in Wilders”

 1. Bij de laatste verkiezingen werd de aanhang van de PVV ook 25 % te laag gepeild. Tel die erbij en dan kom je ongeveer op de huidige score uit.

 2. Deze kwart komt vooral uit de voorheen “nette” VVD waar ze toen met opkomst Wilders plotseling dachten – “Ik hoef niet meer fatsoenlijk te doen en houden. Nu kan ik voor PVV stemmen en uiteindelijk mijn lang inwendig gekropen bruine haat kan ik nu rustig loslaten”

  Nu dat PVV minder toekomst heeft keren ze terug waar ze oorspronkelijk bij hoorden – moedertje VVD.

  De door Wilders& PVV verneukte paupers (om het zo uit te drukken, beter dan Nieuw Kids) zullen bij SP gaan zoeken of ze daar bodem kunnen hebben.

 3. Wat ik al eerder zei, volgende verkiezingen worden erger. Let op mijn woorden de PVV groeit en de VVD ook. Het Fighterbrand en haar moedermerk voelen dat, en zien dat de VVD hoog in de peiling staat. PVV kan de rest wel weer naar zich toe trekken met dom gereutel. Wat meerdere mensen al zeiden :”Als ze in 1.5 jaar merken dat ze dikke winst kunnen halen dan laten ze de boel klappen en het CDA krijgt de schuld en blijft gedecimeerd achter”. Wat je in de eerste paar dagen zag was toneelspel, want nu zijn ze alweer de grootste vriendjes.

  Je moet niet vergeten dat het voor het oud geld en de superrijke niet uitmaakt hoe lang het duurt of wat er in tussentijd kapot gaat. Zij hebben namelijk niks te vrezen van die dingen door hun comfortabele positie en zitten er voor de oorlog en niet het gevecht. Een Oorlog die voor hun al JAREN duurt om alles weer terug te krijgen zoals het was voor de vakbonden er waren. In de VS zijn ze ook al jaren bezig met het constant verlagen van de belastingen voor rijken, waardoor ze nu via constructies maar de helft betalen van “normale” mensen.

  Het is een langeduur spelletje. En dat begrijpen ze dondersgoed.

Reacties zijn gesloten.