Verkiezingen 12 september – politici kunnen weer maanden uit hun neus vreten

Fascinerend nieuws:

Premier Mark Rutte denkt dat het het beste is om op 12 september verkiezingen voor de Tweede Kamer te houden. Hij verwacht dat de ministerraad daarover vrijdag een formeel besluit neemt. Volgens Rutte doet 12 september het meest recht aan alle opvattingen in de Tweede Kamer over de verkiezingsdatum (AD).

6 gedachten over “Verkiezingen 12 september – politici kunnen weer maanden uit hun neus vreten”

 1. Ja het is onvoorstelbaar, zie hier de recesdata van die Tweede Kamerleden http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/commissies/PRES/vergaderkalender.jsp . Zongenaamd om werkbezoeken in het land mogelijk te maken, maar er is al vastgesteld dat daar niets van komt en ze gewoon vakantie nemen. (heb gezocht, heb er ooit over geschreven, maar kan het even niet vinden, sorry)

  Ik vind het goed betaald die dik 7.000,- euro plus wat onkostenvergoedingen per maand. http://www.parlement.com/9291000/modulesf/gpql3r8j

 2. Net als in Noord-Korea gebruikelijk is wordt dit groot nieuws in de media: ” ..Premier Mark Rutte denkt ..”

  Ogotogotogotogotogotogotogotogotogot….

 3. Op zich komt het wel goed uit want ik had een schandaal binnen de VVD voorspeld en dat kwam pas in augustus. Met verkiezingen in juni (waar ik verder overigens voor was geweest) hadden we daar dan weinig aan gehad.

 4. Graag wil ik u wijzen op een initiatief dat wij gestart zijn. Dit initiatief heeft als doel de politiek ervan te overtuigen om in deze tijden van financiële crisis en kabinetscrisis geen tijd te verspillen met PR-campagnes en politieke gebakken lucht. Middels een petitie willen wij de mening peilen van de Nederlander en zo één stem vormen richting de politiek. De politici en het volk zijn wat ons betreft teveel uit elkaar gegroeid en wij willen hen wijzen op de verplichting richting het volk i.p.v. de onderlinge machtspelletjes. Geenszins is het onze bedoeling om een politiek statement te maken, het enige doel is de politici zich er (weer) van bewust laten worden dat zij in het landsbelang moeten handelen en het niet moeten laten ontaarden in een ordinaire onderlinge machtsstrijd. De petitie is te vinden op http://www.verkiezingenvoordezomer.nl.
  M.v.g. de initiatiefnemers van verkiezingen voor de zomer.

  http://www.verkiezingenvoordezomer.nl
  https://twitter.com/voordezomer
  http://www.facebook.com/voordezomer

Reacties zijn gesloten.