En nóg een gevaarlijke concurrent voor VVD/PVV

Niet alleen de bedreiging van Brinkmans Objectieve Bierproevers Partij (OBP) doet de VVD’ers en PVV’ers zweten; er is nu een nieuwe speler opgedoken die wel eens veel kwaad zou kunnen aanrichten. De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (lekker SOPN) rekent op tientallen zetels. SOPN is net als de VVD en de PVV (en natuurlijk ook de OBP) een partij die zich met name richt op de mensen die je werkelijk ALLES wijs kan maken. Ik voorspel dan ook een gouden toekomst voor de VVD/SOPN/OBP coalitie. Minder belasting, meer loon, en gratis stroom voor iedereen! Volgens mij hoeven we die verkiezingen niet eens meer te houden nu.

3 gedachten over “En nóg een gevaarlijke concurrent voor VVD/PVV”

  1. De PVV en VVD worden splinterpartijtjes.Wilders is een zionist en daar hebben we juist alle ellende aan te danken.Wilders heeft bovendien zelf een dubbel paspoort, de haatzaaiende hypocriet. Wij gaan 76 zetels halen.Tegen onze plannen zijn alleen de zakkenvullers en mensen die het gewoon echt niet begrijpen.De mainstreammedia schijten 7 kleuren stront want die vliegen er allemaal uit straks vanwege wanprestaties en valse propaganda.er gaan ook een hoop mensen voor het volkstribunaal verschijnen.Het schaterlachen zal Zalm vergaan.Wij gaan opkomen voor onze belangen en we stappen dus uit de EU .De SOPN GAAT VOOR EEN ENORME VERSCHUIVING IN EUROPA ZORGEN.
    We sopn het land schoon. Wie Pim stemde moet nu zeker voor ons stemmen, want wij sopn het land echt goed schoon.De tijd voor verandering is nu.

  2. Grappig om te zien dat mensen die bang zijn voor veranderingen zo’n prachtige, moedige en vernieuwende partij meteen aanvallen met onwetendheid! Stem dan als je durft! SOPN maar en sop dan vooral al die hypocrieten de deur uit. Wij, als volk zijn diegene die het recht hebben en dat nu ook eens moeten gaan halen ipv klagen over hoe slecht het allemaal gaat ( vooral op de oude partijen blijven stemmen, dan veranderd het allemaal echt in iets positiefs, maar nie heus! ).

  3. @3 “wij het volk ” ??? weer iemand die voor “het volk “denkt te spreken . “het volk” bestaat helemaal niet ..

Reacties zijn gesloten.