Gerd Leers (CDA) gaat op de plaats rust voor wat gezinsmigratie betreft

Gerd Leers vindt dat hem nu bescheidenheid past, ja, ja, hetzelfde wat Maxime Verhagen zei net na de verkiezingen in 2010. En zie waar die bescheidenheid het CDA en het land heeft gebracht. Het land is naar de verdommenis, de crisis is erger dan ooit en de puinhopen zijn onoverzienbaar.

Maar Leers legt nu gewoon de eisen van de PVV naast zich neer. Omdat dat moet van iemand? Omdat hij het toch liever zelf zo doet? Lijkt mij niet, want niemand zou mij dwingen om een beleid te voeren dat tegen mijn eigen principes is. Ow wacht even, wat zeg ik nu? Principes voor een CDA’er? *proest* Sorry, foutje.

4 gedachten over “Gerd Leers (CDA) gaat op de plaats rust voor wat gezinsmigratie betreft”

  1. Nu paste Leers al bescheidenheid nog voordat hij minister werd, dus dat geeft wel aan hoe het staat met de bescheidenheid van Leers.

  2. Het is overigens niet helemaal waar. Leers heeft een aantal eisen aangescherpt, waar de huwelijkspartners aan moeten voldoen. Die aangescherpte eisen gaan per 1 juli in. Dat zijn eisen die hij kan stellen omdat ze niet verboden worden door de EU-richtlijn. Misschien wel door het Europese Hof, maar dan moet er eerst iemand gaan procederen, en dóórprocederen, en dóórprocederen. (Duurt jaren.)

    De dingen die Leers in de EU probeerde te regelen door de EU-Richtlijn uit 2003 open te breken en nieuwe eisen erin te laten opnemen, daar stopt hij nu mee. Dat zou sowieso wel gebeurd zijn, want Leers kreeg geen voet aan de grond. Het was een totaal mislukt project.
    De vraag is wat hij nu nog kan doen. Eigenlijk niets.

  3. @3: JvdH:

    Gek zeg, ik word eigenlijk steeds kwaaier op die lui vanwege het getreiter en gezeur en gezeik van de afgelopen jaren. Nooit meer aan de bak, inderdaad oprotten allemaal.

Reacties zijn gesloten.