Sociaal-liberaal collaboratie-debatje om half 9

Oh, wat zijn we blij dat we er met de regering uit gekomen zijn, nietwaar Jolande, Alexander en Arie?? Wat een fijne collega’s toch, zo’n Jan Kees, Mark en Maxime, dat je daar zo fijn mee kunt samenwerken! En zo redelijk en fatsoenlijk ook! Als we nu maar de economische problemen opgelost krijgen zijn we weer helemaal blij en saamhorig, nietwaar?

Vergeten lijkt te zijn dat deze heren tot een kleine week geleden vol enthousiasme samenwerkten met de meest racistische partij die sinds de NSB in de Kamer heeft gezeten. Ja, nu na de breuk blijken ze ineens óók allerlei bezwaren tegen de PVV te kunnen formuleren, maar zolang deze sekte van psychopaten nuttig leek om hun neoliberale plannetjes uit te kunnen voeren hielden ze daar hun mond over.

‘Nee hahaha, foutje,sorry, maar we zaten zomaar even in een regering met een rabiaat-rechts racistische partij; kan gebeuren nietwaar?’

Dus hadden we eerst de 7 weken fietsvakantie van Mark Rutte en toen 2 dagen joggen door Jan Kees de Jager maar nu is het dan toch zover: de psychopaten zijn nu vervangen door een horde machtsgeile sociaal-liberalen.

Er is nog niet veel bekend maar het ziet er naar uit dat het wedstrijdonderdeeltje “over de eigen schaduw heenspringen” glansrijk is gewonnen door de VVD: die hebben voorzover wat er tot nu toe bekend is helemaal niets hoeven inleveren terwijl D66, GroenLinks en CU juist weer wél tekenen voor de ene varkensmaatregel na de andere.

Ook zo benieuwd hoe CU, GroenLinks en D66 zich laten uitwonen door de neo-cons?

Live-debatje om half 9 hier.

1 gedachte over “Sociaal-liberaal collaboratie-debatje om half 9”

  1. Kan iemand even de stekker uit Jolande Sap trekken? O.a. het milieu zal u daar bijzonder dankbaar voor zijn.

    Overigens, er “dient” een miljard te worden bezuinigd op zorg. De invulling is -tot op heden- nog onbekend.

Reacties zijn gesloten.