4 gedachten over “Klink houdt het voor gezien bij het CDA, hij wordt geen leider noch minister”

 1. Maar Bleker en Atsma willen alleen als er te weinig kandidaten zijn en die vent van een Haeringsma-Buma-Stemra collaboreerde met de PVV, wat veel leden hem niet in drank zullen afnemen.

  Misschien kunnen ze beter een doosje coryfeeën opentrekken?

 2. Klink heeft ’t goed gezien, maar vergeet niet 2 jaar geleden, niet echt een aangename man die zomaar midden in juni van de één op de andere dag de zorggeldkraan gewoon rücksichtlos dichtdraaide.

 3. En het paddo-verbod invoerde terwijl op het moment van invoering intern al bekend was dat de aanleiding niets met paddo’s te maken had.

  (Niet dat ik zo nodig paddo’s hoef, maar bewust jokken om iets te kunnen verbieden… tsja… 😐 )

 4. Blij toe…Het enige positieve aan deze man, is dat hij zich fel afzette tegen de fascisten van RUTTE BRUIN. CDA/PVV/VVD kwam toch. Gelijk naar wens van VVD, zoals meermalen aangegeven op de div. media.
  Maar verder kwam er niets uit Klink. Gelijk de imposante dame Ferrier. En karate-kid Koppejan.

  Politiek gezien een onbenul. Ik wens hem -werkelijk & oprecht- een geweldige toekomst toe. Eerste biertje zal mogelijk van mij zijn. Overigens géén uitnodiging, maar dat terzijde.

  Nee, dan zie ik toch liever een Diederik S. Zet zo maar even de PVDA op een strategisch briljante positie. De PVDA kan nu iedere kaart trekken, al naar gelang, eender welke situatie dan ook. En dat met een ‘houdbaarheidsdatum tot 12 september’.

  Sybrand van Haersma Buma gaat ervoor zorgen dat CDA op 1-2 zetels uitkomt, SGP gaat hierop incasseren. Islamgeneuzel, – onder andere. Ik zet er een digitaal kusje op! Op het partijprogramma van de SGP, uiteraard. Het zal de Seculiere ongelovige in mij zijn. Streetwise, and all. Oh, wacht…andersdenkenden UIT het straatbeeld. Art. 4.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3247437/2012/04/27/Het-CDA-panel-keurt-Van-Haersma-Buma-Hij-is-een-nog-niet-versleten-merk.dhtml

  Die Fries (sorry boppe) is al(lang) versleten. Leeg & inhoudsloos (zijn grapjes/ houding tijdens zijn nogal voorspelbaar te noemen. Gelijk een Fryske stamboekkoe, die flatuleert.)

  Een ras-opportunist, die er geen enkel probleem mee heeft om anderen te framen. Althans een waardeloze poging tot doet. Naar de lege handen van Samson verwijzen, en falen om -direct- daarna zijn volledige naam, Diederik Samsom, te noemen? Gast…

  Met dat CDA gaat het helemaal goed komen. Zo hinnikte een pony in mijn oren. (Moi Henk! Hest dai raiger ook zain?)

Reacties zijn gesloten.