De VVD sluit nooit iemand uit.

Mark Rutte vindt dat zijn kabinet er veel te kort heeft gezeten, en benadrukt nog eens dat hij niet uitsluit nog ooit eens opnieuw met de PVV samen te werken.

“De VVD sluit nooit partijen uit.” zegt hij namelijk. Ik meen altijd een soort van trots bij deze uitspraak te bespeuren.
“Wij van de VVD zijn namelijk liberaal en ruimdenkend, en sluiten dus nooit iemand uit”, lijkt hij hiermee te willen zeggen. Het CDA zegt dit ook met enige regelmaat, maar bij hen is het dan eerder een zichzelf boven het gepeupel uit verheffend christelijk gevoel dat erachter lijkt te zitten.

Dus gaat u gerust slapen, maakt niet uit wat voor schofterige, vieze vuile, gore, smerige, sexistische, vrouwonvriendelijke, debiele, fascistische, neo-nazistische of racistische haattaal u uitslaat, de VVD sluit u namelijk niet uit zolang zij ook maar een schijn van kans zien via u aan de macht te kunnen komen, of op zijn minst links overal buiten te houden.

6 gedachten over “De VVD sluit nooit iemand uit.”

  1. Dus Centrum partij , NVU , jullie weten het , zorg voor een zetel en Mark de politieke daalderhoer zorgt voor een plaatsje in een kabinet …

  2. Als hij “niemand uitsluit” ziet hij even een heleboel moslimnederlanders over het hoofd. Wat een zak. Het is dat het verboden is op deze site iemand lichamelijke ongemakken toe te wensen.

  3. De hele “politiek” is naar mijn idee een grote zak bagger @3 die niet voor het landsbelang (inclusief moslims boedhas en ja ggristenen) bezig is maar puur op eigengewin uit is. De grote bedrijven/banken etc. spinnen er garen bij. weet niet meer hoe een Deense serie hete een tijd geleden maar het hele spel is vooropgezet door de heren, denk ik tenminste ……….. soi

  4. @4: “weet niet meer hoe een Deense serie hete een tijd geleden”
    Moet bijna wel Lars von Trier geweest zijn. Bedoel je Riget (Het Rijk)?

  5. Rutte blijkt uiteindelijk nog glibberiger dan zijn oude katholieke holmaat Verhagen, alles voor de macht!! Brrrrrrr wat een eng mannetje.

Reacties zijn gesloten.