Arie Slob (CU), profeet van de angst

Als een CU’er iets “een doodzonde” noemt dan dreigt hij dus met de Hel. Om een en ander extra diabolisch te maken beschrijft hij het doemscenario als volgt;

“Het zou doodzonde zijn als na 12 september een heel grote SP en een heel grote PVV samen aan de macht komen en alles weer terug gaan draaien.” (NU)

Toevallig weet ik dat de SP het met een aantal zaken uit dit akkoord niet eens is. Volstrekt terecht als je het mij vraagt. Is ook hun goed recht. Van de PVV trouwens ook (alhoewel iets minder goed recht omdat Wilders eerst 7 weken aan een nog veel gruwelijker akkoord heeft zitten schaven).

Maar Arie Slob dus. Wat moet je met zo’n kneus? Laten we die man om te beginnen maar eens goed in de gaten gaan houden en hinderlijk volgen.

2 gedachten over “Arie Slob (CU), profeet van de angst”

  1. Gelukkig bestond de overtreding ‘hinderlijk volgen’ nog niet in de tijd dat doodzonden werden gedefinieerd.

  2. Dat die man nog durft te verkondigen dat hij zo blij is voor de volgende generatie?Het
    cda heeft 100 miljard aan het EFSF uitgedeeld,daar mogen de Nederlanders voor bloeden nu.Hij beseft volgens mij niet dat hij een groot zwart gat heeft gecreeerd voor zijn kinderen.De PVV kun je niet verwijten dat ze niet meegedaan hebben aan dit akkoord.Het is het CDA en nadruk op de eerste en VVD die het smerige spelletje hebben gespeeld.Het wordt tijd dat het volk opstaat tegen de manipulaties van het CDA en het bedrog dat ze telkens over Nederland uitsmeren.het valt me de laatste tijd nogal op dat de ouderen het gelag mogen betalen omdat ze niet dansen naar de pijpen van het CDA, Telkens als hun aan het regeren zijn geweest krijgen ze telkens weer wat op hun bord.Terwijl het aantal ouderen dezelfde omvang in 2050 hebben,zie hun concept.Ik hoop voor Nederland dat ze echt zullen opstaan tegen het gekonkel van de Eu,Duitsland, etc.Want dit gelag wordt zwaar betaald door iedereen.

Reacties zijn gesloten.