De Volkskrant gaat in het verzet na de oorlog

Wat durft onder andere die dappere Volkskrant toch ineens een PVV-kritische koppen te plaatsen, nietwaar? Niet dat dit artikel de moeite waard is om te lezen hoor, ik vermeld het hier slechts als voorbeeld.

Dit na een paar jaar een platform geboden te hebben aan de ene rabiaat-rechtse onbenul na de andere negentiende eeuwse kapitalist of op de rechtse wind meezeilende journalisten, in die vermeend linkse Volkskrant. Die omslag valt mij echt op de afgelopen week, en niet alleen bij de Volkskrant.

Ineens blijkt niemand al ooit Geert Wilders te hebben zien zitten en blijkt men het volledig eens te zijn met Krapuul, namelijk dat het een gevaarlijke, labiele en onbetrouwbare idioot betreft, terwijl men kort daarvoor men nog de mond vol had over problemen benoemen en islamkritiek, en dat anderhalf miljoen kiezers niet genegeerd konden worden (als ze tenminste geen SP gestemd hadden, zoals in 2006).

6 gedachten over “De Volkskrant gaat in het verzet na de oorlog”

  1. Tsja, dat krijg je wanneer er zo’n agressieve hond rondsluipt die bijt naar alles wat beweegt. Dat noodt tot voorzichtigheid. Maar nu ligt-ie voor z’n hok aan de ketting, kan blijven blaffen wat-ie wil, maar gevaarlijk wordt-ie niet meer. Nu kan de Volkskrant weer flink doen.

  2. De Volkskrant heeft het er dezer dagen zéér moeilijk mee dat volgens hen (ze schrijven het niet maar je leest het in alle commentaren tussen de regels door) hun nieuwe held Samsom ‘de-foute-keuze’ maakte en zich niet aan het Kundaz-akkoord’ wilde committeren.

    Dit maakt het voor hen onmogelijk om ‘de-bevrijding-van-Nederland’ op díe manier te vieren die ze eigenlijk zouden willen. Net als Felix Rottenberg (in de wereld draait door d.d. 26 april j.l.) zitten ze zich te verbijten….

    Nóg zo’n fout van Samsom en het gemopper binnen de PvdA burelen zal toenemen spoedig gevolgd door de roep om weer een nieuwe lijsttrekker… 😛 !!

  3. @3 dat zou best eens kunnen, dat de Volkskrant dat een verkeerde keuze vindt van Samsom. Daar zit de Volkskrant denk ik dan wéér fout mee.

  4. De beoogde 3% wordt niet gehaald met het Kunduz-akkoord. Het CPB zal tijdens het reces dat ongetwijfeld bekend maken. Dan blijkt dat het akkoord een struikelblok te worden voor het volgend kabinet omdat de EU zal blijven hameren op die 3% Eens kijken wie dan verantwoordelijkheid neemt/ in het landsbelang kletst / over een schaduw(van een ander) springt en meer van dat soort uitspraken

Reacties zijn gesloten.