Samsom had gelijk

Diederik Samsom mocht of wilde niet meedoen aan het volgende flut akkoord. Het is mij nog steeds niet duidelijk.
Maaaarrr:

Dat maakt de koopkrachteffecten die het CPB eerder vaststelde goed te gebruiken voor het nieuwe akkoord. Die effecten zijn stevig: gemiddeld genomen heeft iedereen volgend jaar 3 procent minder te besteden. VK

Ik wil Sap, Pechtold en Slob bedanken. Goed gedaan kinderen.

Overigens lijkt het waarschijnlijk dat de berekeningen van het CPB zullen uitwijzen dat zelfs deze bezuinigingen niet voldoende zullen zijn om in 2013 op een begrotingstekort van 3% uit te komen.
Uiteindelijk blijkt het net zoiets te zijn als het weer nu; zonneschijn en regen. Dat geeft een regenboog en wij maar graven naar de pot met goud.

3 gedachten over “Samsom had gelijk”

  1. Ach , iedere bezuiniging is water naar de zee dragen.
    Zolang de Euro en het huidige financiele systeem bestaan, is het onzinnig om te bezuinigen.
    Nederland gaat vroeg of laat eindigen als Griekenland.
    En onze politici slapen verder.

  2. Samsom heeft de situatie vandaag nogmaals in een persconferentie duidelijk weergegeven. De Kunduz-coalitie heeft genoeg zetels in de Tweede Kamer om haar plannen te realiseren. Gegeven die krachtsverhouding bleef er voor de PvdA niets te regelen over; het was tekenen bij het kruisje en je verder koest houden. Meedoen met de Kunduz-coalitie zou de PvdA monddood maken.

    Samsom heeft ervoor bedankt om te tekenen bij het kruisje. Ik zou in zijn plaats hetzelfde hebben gedaan, ondanks de kritiek van rechtse sociaaldemocraten als Bram Peper, Willem Vermeend en Lodewijk Asscher.

Reacties zijn gesloten.