Dodenherdenking niet interessant voor PVV

raymond-geertPVV als enige partij niet aanwezig bij kranslegging Almere. Vreemd, normaal maakt de PVV van werkelijke iedere gelegenheid gebruikt om van deze of gene te verlangen om de Nederlandse driekleur te hijsen en nu hebben ze bij uitstek de gelegenheid, zijn ze weer eens niet thuis. Lijsttrekker De Roon heeft weer zo’n duf PVV commentaar;

“We zouden per mail gevraagd zijn te komen. Ik ben tot 3 februari teruggegaan in onze mailbox, maar ik heb niets kunnen vinden. Het spreekt voor zich dat we er anders bij waren geweest als we die invitatie hadden aangetroffen”, aldus De Roon. Hij gaat niet in op de vraag of de PVV zelf initiatief had kunnen nemen om acte de présence te geven bij de dodenherdenking. (Trouw)

Misschien was De Grote Leider vergeten om toestemming te geven.

13 gedachten over “Dodenherdenking niet interessant voor PVV”

 1. de Stichting van de Vrijheid had dit toch kunnen “eisen”??

  zij zijn toch de belangrijkste Stichting in Almere?

  daar gaan ze nog op terugkomen. :-). wat een teleurstelling ook voor hun “Vrijheidslievende kiezers” daar.

  zou een ere plek voor Geert geweest zijn. hij als eerste met een krans. ik geloof nix van die gemiste email.

 2. Laat het comite zich zelf maar opheffen om andere zwart te maken Misschien had de PVV uit zichzelf moeten komen maar is het niet zo dat miljoenen mensen thuis achter de buis zaten dus is weer gezeur om niks en dat alleen maar om de PVV zwart te maken

 3. @2. Martijn.

  graag die boodschap in het Nederlands. wat bedoelt u eigenlijk?

  ehm “waar heeft u het over 😆

 4. Tje Martijn toch , aangeven dat de grootste partij van Almere niet verschijnt op de dodenherdenking is dus “zwartmaken” en om die zonden tegen de grote heilige Geert en zijn engeltjes in de Almerense gemeenteraad te compenseren moet er maar meteen met het herdenken gestopt worden . Maar Martijn , die herdenking is nu juist een belangrijke uiting van die Nederlandse kultuur waar Geert en de zijnen zo trotsch op zijn . Dus omdat Geert en de zijnen te beroerd waren naar die herdenking te komen moet die herdenking maar gestopt worden ( want dat is de concequentie van het opheffen van een 4 mei comitee )

 5. Ik heb al hele complottheorieën gezien over hoe de organisatie van de herdenking (van PvdA huize ❗ ) op (s)linkse wijze (g)een email heeft verstuurd om de PVV in diskrediet te brengen. 😆

 6. Ik was ook niet op de herdenking, terwijl ik er een tien minuten fietsen vandaan woon. En waarom dan wel niet? Nou ja lees maar:

  Herdenken van de Tweede Wereldoorlog zoals dit in Nederland, met name ook op de Dam met een koningsfamilie die oranje bloed heeft,is voor Tessonome niet meer mogelijk. Zij zou zichzelf te veel ‘geweld’ moeten aandoen.

  De hypocrisie van al diegenen die in wezen ‘bloed’ aan hun handen hebben, door niet in te grijpen in gebieden waar oorlogen gevoerd worden omwille van inmiddels ‘ziekelijke’economische argumenten.

  Onze economie is ziek en is op sterven na dood.Wat maakt dat van ons, slaven van dit systeem?

  Wij leven niet in vrijheid, welke vrijheid dan? We leven niet in een fijne wereld. De dienst wordt hier uitgemaakt door mensen die dik aan ons verdienen en bovendien hun oorlogsdrang vrij kunnen uitleven onder het mom van allerlei drogredenen. Met name de economie speelt een dubieuze rol in het geheel. Maandelijks moet ik geld afdragen om mee te betalen aan het doden van mensen elders in de wereld onder het mom van allerlei mooie praatjes bedacht door onder andere spinmasters die politici inhuren en wier inkomen wederom gelieerd is aan economische componenten.

  Can you see?

  Ik wil geen bijdrage (meer) leveren aan de koop van en dus ook de bouw van een JSF. Een gevechtsvliegtuig? Jezus, ik ben pacifist. Ik voel mij niet vrij, ik voel mij niet bevrijd. Integendeel ik voel mij gevangen en bezwaard in een systeem waar bloed aan kleeft!

  Ik bied dan ook met respect mijn oprechte excuses aan voor het feit dat ik bijdraag aan oorlogen elders in de wereld. Maar ik kan niet anders. Zou ik weigeren om belasting te betalen, dan word het gewoonweg in beslag genomen, via internetbankieren. Ik zit muurvast en ik ben uitgeleverd aan een gewelddadig systeem.

  Is dit vrijheid?

  Herdenken van wat?

  Bevrijd van wat?

  Drogredenen alom!

  Tja, het schaamrood zou nu op mijn kaken moeten slaan. Doet het ook wel een beetje. Ik ben geloof ik de enige Nederlander die daar zo genuanceerd over denkt. Apart, ja dat wel, maar het is ook heel raar.

 7. <blockquote
  Ik ben geloof ik de enige Nederlander die daar zo genuanceerd over denkt.

  ach, gewoon wat meer lezsn hier en ja, dan voelt u zich minder eenzaam.

  verder schijnt de zon vandaag 😆

 8. <blockquote
  Ik ben geloof ik de enige Nederlander die daar zo genuanceerd over denkt.
  .

  nee hoor, u bent niet de “enige” Nederlander die genuanceerd denkt. 😆

  dit als troost? zonnige dag verder, CU, ben weg.

 9. gedever wat is er mis. opnieuw dan maar.

  <blockquote
  Ik ben geloof ik de enige Nederlander die daar zo genuanceerd over denkt.

  nee hoor, u bent niet de “enige” Nederlander die genuanceerd denkt. 😆

  dit als troost? zonnige dag verder, CU, ben weg,

  pfffttt

 10. boven 😉 staat hoe je een blockquote moete beginnen en boven 😯 staat hoe je hem moet eindigen.

  Verder staaat ook in iedere reactie deze knop

  Als je daarop drukt gaat het vanzelf.

 11. ja, gedaan. en al eerder, toen ging het niet mis en nu wel?

  ff een poging weer.
  ehm “deze” knop??? die zie ik hier niet 🙄

  ,

 12. Onder je eigen naam hierboven in reactie 12 staat; “May 6, 2010 at 3:22 pm (Edit)”

  Onder “pm” staat een knop. Dat is “de kwoot knop”.

 13. ja, gezien nu. wel daarvoor het genegeerd 🙁

  ehm bedankt natuurlijk. (zie trouwens meer daar waar ik nix mee doe :-(.

Reacties zijn gesloten.