Geert Wilders’ heldenstrijd tegen het ESM voorlopig gestrand

Ja, zelfs onze Arische Gigant sneefde ten gevolge van het totalitaire geweld van de Nederlandse Staat en zijn D66-rechters, die geen ander doel hebben dan ons  rechtstreeks een Griekse tragedie in te willen sturen. Het kort geding tegen de Nederlandse staat vanwege het ESM is verloren!

Zal onze Held echter herrijzen, en middels een heroïsche Bodemprocedure ons land alsnog voor de wrede kaken van Europa weg kunnen sleuren? Zullen de Alexander Pechtolds en de Diederik Samsoms van deze wereld alsnog een bittere nederlaag lijden tegen deze onversaagde Strijder, of zal het Verraad van zijn eerdere alliantiegenoten toch fataal blijken, en hem uiteindelijk tot een hoopje bruine modder op een blauw stoeltje reduceren?

Blijft dit spannende epos volgen op deze site!

3 gedachten over “Geert Wilders’ heldenstrijd tegen het ESM voorlopig gestrand”

  1. Het kort geding is dan misschien verloren, maar de publiciteit in het kader van de verkiezingscampagne is binnen en dat voor zo’n 1391 euro excl. kosten declaratie van Bram. De krantenknipsel knippers gaan het er weer druk mee krijgen en er is ook nog net gescoord voor de wekelijkse peiling van Maurice.

Reacties zijn gesloten.