Rouvoet waarschuwt Urk voor PVV

CU’er Rouvoet spreekt de Urkers aan op de onderwerpen die Urk raken:

In zijn toespraak vanavond in Urk besteedt Rouvoet veel aandacht de PVV. Zo wijst hij erop dat de partij van Wilders de zondagsrust prijs wil geven door verruiming van de winkeltijden, waardoor zelfstandige winkeliers bijna gedwongen worden op zondag te werken, dat de PVV het commercieel draagmoederschap bepleit („alsof je een moeder of kind kunt kopen”), een libertaire opvatting koestert over euthanasie, een bedreiging vormt voor de vrijheid van onderwijs, de rol van de koningin wil beperken tot het doorknippen van linten en zwaaien vanaf balkons, en ontwikkelingshulp wil afschaffen. (RefDag)

Hij bedoelt eigenlijk dat de “Joods-Christelijke traditie” bij de CU veiliger is dan bij de PVV, maar dat zij hem vergeven.

Tijd voor weer een cursief gedrukt relativerend zinnetje; ik ben in de 7e hemel dat onze IT serviceprovider er in geslaagd is om 50 giga persoonlijke data te redden van mijn gecrashte (en encrypted) harddisk. Dat heeft ze een hoop uurtjes gekost maar het resultaat is geweldig! 😎

1 gedachte over “Rouvoet waarschuwt Urk voor PVV”

  1. Waarschuwen voor de Stichting? Laat hij de alcohol en drugs + incest niet vergeten daar (en iets met inentingen, polio, of was dat een ander gat?) Nu ja, hij moet ze niet overvoeren met waarschuwingen natuurlijk. Dat stoot af.

    ehm Ik wil ook cursief, weet niet hoe dat moet. 😆

    Verder hoor je geen “back up” te maken? iedereen doet dat? Ik niet, geen verstand van deze zaken, nooit iets bijgeleerd met betrekking tot pc gebruik.

Reacties zijn gesloten.