2000e post bij Krapuul.nl, en wat voor post!

smileDeze 2000e post op Krapuul gaat het helemaal worden. Dit wordt jullie post. Dit wordt namelijk de post waar je al je (algemene) klachten over Krapuul kwijt kunt. Heb je een (algemene) klacht over de website, zet hem hier in de reacties. In bij andere posts worden (algemene) klachten over Krapuul altijd (volkomen terecht natuurlijk) beschouwd als “off topic” en in strijd met de REGELS, worden mogelijk gewist en kunnen soms zelfs leiden tot een IP ban. Net als bij iedere andere site wordt er ook op Krapuul niet getolereerd dat de reacties onder iedere willekeurige post worden vervuild met (algemene) klachten over de site. Maar in tegenstelling tot al die andere sites; bij ons mag je dus gewoon klagen over de site in het algemeen. Echter niet in alle topics, alleen in dit topic.

Paar richtlijntjes: probeer je klacht te substantiëren met feiten en links. Dan weten we waar het over gaat. Hou het netjes. Klachten over individuele topics kun je kwijt in het betreffende topic. Dit topic is alleen bedoeld voor klachten en klaagzangen met betrekking tot de site in het algemeen.

P.S. als je niet wil dat je klacht op de website verschijnt gebruik dan het contactformulier. Reacties via het contactformulier worden vertrouwelijk behandeld (mits het geen doodsbedreiging of iets anders vreselijk raars is natuurlijk).

82 gedachten over “2000e post bij Krapuul.nl, en wat voor post!”

 1. Beste mensen,

  Ik heb geen klacht dan wel een compliment om uit te delen. Mag dat ook in deze post? Of wordt dat de 2001ste!

  Hartelijke groet,

  Tess

 2. vraagje:

  dit is DE 2000ste post dus ❓

  een opening van een “klachtenlijn, thread” ❓

  waar is de “klaagthread” straks terug te vinden?

  klacht
  “ik kan niet inloggen, al geruime tijd, maar echt lijden daaronder doe ik ook niet”.

  het zal mijn eigen schuld wel zijn. :-).

  succes met deze SOS draad. 😎

 3. eh;m – tuurlijk feli. een ook met het goede idee van deze klaagdraad.

  posten kan ik wel dus, maar ingelogd blijven niet meer.

  ach wat. mooi weer en het leven is goed.

  succes ermee verder. 😎

 4. Ik heb geen klachten, want ik vind dit een vermakelijke opiniesite. Ik heb wel een heel kleine suggestie: die vliegende link over “ook redactielid worden bij Krapuul?” zou ik niet zwevend maken, want het is lastig erop klikken en het leidt nogal af van de content.

 5. @Tess Jungblut nee complimenten zijn nooit off topic en mogen overal geplaatst worden.

  @info Dit is inderdaad de 2000e post. Onder ieder bericht staat (onder “stem of voeg toe aan”) het aantal berichten en reacties dat in de database zit.

  Dat jij niet kan inloggen is duidelijk. Ik heb ook wel eens een inlogprobleem gehad (dat is pas echt lastig; als ik niet op de site kan inloggen) ik kon toen niet via http://www.krapuul.nl/wp-admin inloggen (waar het hoort) maar ik kon toen wel via het forum inloggen. http://www.krapuul.nl/forum/ Als je dan ingelogd blijven hebt aangeklikt ben je op de site zelf ook weer ingelogd. Overigens kan je natuurlijk altijd reageren zonder in te loggen.

  Op de hoofdpagina (boven Recent Comments) staat een link naar dit topic onder het kopje “Heb je een klacht over krapuul.nl?”, gelieve mensen die algemeen komen klagen daar naartoe te verwijzen.

  @Eva Szervos het regeltje leidt inderdaad af ik zet het wel op een andere plaats waar dat minder het geval is.

 6. Mijn felicitaties

  Ik heb de site verschillende mutaties zien ondergaan en de site is er niet slechter op geworden. Petje af!

 7. @ Orduur:

  Vrijheid van meningsuiting is op dit moment te overgewaardeerd. Natuurlijk is het belangrijk, maar het mag niet ten koste gaan van andere grondrechten. Het artikel in de wet zegt ook nadrukkelijk “behoudens de wet”. Je kan niet verwachten van jvdh dat hij alles toelaat.

 8. Elke keer als ik reageer moet ik al mijn gegevens invullen. Word ik dus niet goed van.
  Ik wilde dat bij mijn laatste post off topic erbij zetten toen ik zag dat dat niet mocht en dat ik ‘hier’ moest klikken. Ik mijn post verzenden en ik klik op ‘hier’. Moet ik vervolgens opnieuw al mijn gegevens invullen om te kunnen klagen dat ik daar niet goed van word.

  Om een lang verhaal kort te maken:

  Daar word ik dus niet goed van.

 9. Er zijn meer mensen die wel een problemen hebben hier. Over 2 weken gaan we over op zowel een nieuw template voor de site als de laatste versie van het wordpress systeem. Ik vermoed dat het dan beter gaat. Tot die tijd lossen mensen die hier vaker posten dit op door te registreren op de site en in te loggen.

 10. Overigens ben ik nu even uitgelogd als test en ik moet toegeven dat het steeds opnieuw invullen van je gegegevens zwaar klote is. Maar ik vraag om begrip want we hebben de afgelopen paar maanden heel veel last gehad van zowel vandalisten als spammers en daar moest ik toch wat mee doen en dit is et resultaat.

 11. @ 12
  Er is ook een optie ingelogd blijven. Aanvinken en dan blijf je ingelogd. Maar als je je cookies weghaalt, moet je je weer opnieuw aanmelden.

 12. Ik heb eens op deze website rond gekeken en ben van mening dat er ondanks de vermeende onpartijdigheid hier op z’n minst te spreken is van Wilders cq PVV haat en ook haat tegen iedereen die ook maar de minste schijn geeft pro wilders te zijn.

  Dat is dan ook meteen mijn klacht; het radivaal veroordelen van mensen op basis van hun mening.
  Deze mening wordt hier alleen geaccepteerd als deze de zelfde mening is als van de panelleden en webbeheerders is.

  Om discussie te voorkomen, ik ben CDA stemmer en geen Wilders aanhanger.
  Ben overigens wel van mening dat het huidige standpunt van de CDA tov een rechts kabinet onwenselijk is.

  Ik zal geen namen noemen, maar vind een aantal reguliere posters hier erg arrogant en de commentaren van deze personen niet rechtvaardig.

  Ik merk ook dat er veel mensen verbannen of geweerd worden om hun mening.
  Dat hoort niet op een discussieplatvorm als deze thuis.
  Respect is hier ver te zoeken en zeker het respect van de webbeheerder hier tov. PVV/VVD stemmer, cq sympathisanten.

  Met vriendelijke groet,

  Een transportondernemer uit het oosten van het land

 13. Als jij die transportondernemer uit het oosten van het land bent genaamd Bart, dan klopt het dat ik jou al 20 keer heb geband.

 14. jvdheuvel Schreef:

  @Tess Jungblut nee complimenten zijn nooit off topic en mogen overal geplaatst worden.

  Dit is bijvoorbeeld een goed geval van met 2 maten meten, klachten zijn off-topic en complimenten zijn dat niet.
  Complimenten zijn echter net zo vaak off-topic als klachten, andersom dus ook on-topic.

  De regelementen worden hier klaarblijkelijk nogal vrij geintepreteerd en waar nodig bijgesteld door de webbeheerder.
  Ook erg onwenselijk.

  Voorts ben ik van mening dat complimenten niet op zijn plaatst zijn zolang er groepen worden buitengesloten en meningen niet worden gerespecteerd.

  Ik geloof dat dit vechten tegen de bierkaai is, gezien de veelvuldige reacties van jvdheuvel tegen een aantal medeposters hier.
  Een beetje rechtvaardige leiding hier op dit platvorm zou wenselijk zijn en niet door iemand die koste wat het kost zijn mening bij anderen door hun strot wil duwen.

  Ik neem aan dat zelfs de medestanders van de heer jvdheuvel zijn optreden in een aantal gevallen af zullen keuren.

  Ik heb ergens iets over aangftes voor bedreiging gelezen, als dit zo verder gaat zal ik zelf ook eens overwegen deze oproep tot haatzetting bij justitie aan te kaarten.
  Feitelijk zijn jullie geen haar beter als de door u gewraakte Geert Wilders, erger nog zelfs, Geert Wilders laat in elk geval de mogelijkheid tot discussie open, wat hier niet het geval is.

 15. Transportondernemer Schreef:

  Ik heb ergens iets over aangftes voor bedreiging gelezen, als dit zo verder gaat zal ik zelf ook eens overwegen deze oproep tot haatzetting bij justitie aan te kaarten.

  Ik wens je veel succes

 16. Grappig blijft het wel, dat er constant wordt gezegd dat krapuul oproept tot haat. Maar na navraag over haatoproepende passages weten degenen die dat zeggen geen passages te citeren. 🙄 De PVV zal krapuul af en toe ook wel lezen. Als deze site oproept tot haat zou je toch verwachten dat er al lang een dagvaarding op de mat zou liggen.

 17. Jullie reacties zijn precies zo als verwacht, wie niet vierkant voor jullie is, is in jullie opinie finaal tegen.

  Ik dacht hier een stukje inteligentie te kunnen verwachten, helaas schijnt dat jullie vreemd te zijn, net als fatsoen niet jullie sterkste kant is.

  Discriminatie hoort hier niet thuis volgens de regels maar jullie doen feitelijk niet anders!

 18. @25 klopt.

  Hoewel in het berichtje hierboven staat ” probeer je klacht te substantiëren met feiten en links” komt Transportondemer niet met bewijs voor zijn beweringen.

  ~ Hij kan nergens een oproep tot haat vinden op deze site.
  ~ Hij kan niet 1 voorbeeld geven van iemand die geband is om “een mening”.

  Begin daar eerst maar eens mee, “Maarten”.

 19. @ 26 Je wordt nu toch gedoogd? Wat zit je te miepen? Het zou tijd worden dat er eens een normale discussie gevoerd op dit forum met PVV sympathisanten, maar die komen niet verder dan offtopic geleuter en gescheld. Nou moeten die dan alles mogen roepen? Daarvoor zijn er regels op deze site. Het is echt niet zo dat iemand met een voorkeur voor de PVV hier zomaar een ban krijgt. Hebben ze allemaal aan zichzelf te danken.

 20. @ Naked Sjef:

  Met de benadering van PVV en Wilders sympatisanten hier, ropen jullie wel degelijk op tot haat tegen PVV en Wilders en hun sympathisanten.

  Danwel geen letterlijke oproep, maar zeker indirect.
  Ik ben niet eens PVV of Wilders sympathisant, maar voel me al onprettig hier vanwege de negatieve houding hier tegen de punten die ik aanhaal. Ik ben niet jullie medestander, dus ben ik gevaarlijk, ongewenst en zulks meer.

  Droevig zoals mensen die zichzelf geschoold, opgeleid of geslaagd in het leven noemen, zoals een aantal hier, zichzelf tegen alles wat niet jullie mening deelt, opstellen.

 21. Dit is ook een leuke mededeling van “transportondernemer” :

  ” Geert Wilders laat in elk geval de mogelijkheid tot discussie open, wat hier niet het geval is.”

  :mrgreen:

 22. Ja jvdheuvel en zo trekken jullie iedereen die iets anders vind en zegt als jullie, in het belachelijke.

  Ik kan me voorstellen dat er een aantal mensen zijn die na zulke stompzinnige reacties nare dingen gaan zeggen en denken.

  @ Naked Sjef:
  Wordt ik hier gedoogd??
  Alleen al het feit dat je het durft te hebben over gedogen bevestigd mijn eerdere opmerking dat je hier eigenlijk ongewenst bent als je niet jullie mening deelt!

  Welk stukje in mijn opmerking over dat ik GEEN PVV sympatisant ben snap je eigenlijk niet?

 23. @31 Nee Transportondernemer, je hebt je zegje kunnen doen. Nu met feiten (zie @27) komen en anders beindigen we deze discussie.

 24. Danwel geen letterlijke oproep, maar zeker indirect.
  Ik ben niet eens PVV of Wilders sympathisant, maar voel me al onprettig hier vanwege de negatieve houding hier tegen de punten die ik aanhaal. Ik ben niet jullie medestander, dus ben ik gevaarlijk, ongewenst en zulks meer.

  Wij hebben niet gezegd dat je een PVV sympathisant bent, en wij hebben niet gezegd dat je gevaarlijk of ongewenst bent. Dat zijn allemaal termen die je zelf opnoemt. Maar wij roepen indirect op tot haat dus, nogmaals succes met je indirecte bewijs van haatzaaien.

 25. Er staan talloze reacties in verschillende topics, waarin PVV-ers belachelijk worden gemaakt.
  Ik heb er geen tijd voor en zin in om hier dingen te gaan bewijzen, jullie bewijzen tenslotte ook niets voordat je iemand verband he, ook allemaal loos geleuter toch?!

  En wat wil je er aan gaan doen?? Mij ook verbannen??

 26. Mensen die verbannen zijn, zijn niet met naam en toenaam ergens vermeld, dus kan geen voorbeelden van verbanden terug halen he.

  Overigens zijn dan ook vaak de berichten gewist, ik heb namelijk wel gisteren de discussie gevolgd om “Bart”.
  Ook die berichten zijn gewist!

 27. Kom maar met citaten en feiten, anders zijn we nu klaar.
  De regels van de site gelden als rechtvaardiging voor een ban, niks moeilijks aan. Jij komt met een beschuldiging, lijkt me wel zo fair om die dan te onderbouwen met feiten.

 28. Berichten die niet volgens de regels zijn worden idd gewist, omdat ze tegen de regels zijn. Nu jij kom op, jij hebt gezegd dat we haatzaaien. Die berichten staan er nog. Ik zeg doe er je voordeel mee. Citeer vrolijk passages met haatzaaien.

 29. “Transportondernemer zegt:
  Er staan talloze reacties in verschillende topics, waarin PVV-ers belachelijk worden gemaakt.”

  Ja en??? Als die PVVers naar hier toe komen met hun belachelijke reacties dan zal ik hun onzin ook belachelijk maken.
  Als CDAer moet je trouwens veel liever kijken naar je voormalige premier Balkenende die zei dat men zonder geloof niet kan functioneren. Dat is het beledigend van mensen die helemaal niet geloig zijn.

 30. PVV-ers belachelijk maken?

  Dat doen ze zelf al dat hoeven ze op krapuul niet te doen. Het belachelijke soms een even verduidelijken gebeurt wel natuurlijk . Zo werkt dat met schrijven.

  En haatzaaien ook dat komt uit de koker van Wilders en zijn apostels.

  Haat ik Wilders? Nee, Wilders haat mij.
  Mag ik daar tegen ageren?

 31. 6 jos zegt:
  July 19, 2010 at 3:00 pm

  Geweldig.

  Mercator beweert dat extreem-rechts niet bestaat in Europa, maar vindt dat een varkenskop bij een moskee (”krijshut”) onschuldig is en dat alle moslims d’r uit moeten.

  Mercator, zwakzinnige randdebiel dat je bent, je bent zelf het levende bewijs dat extreem-rechts bestaat. Als je zegt dat extreem-rechts niet bestaat moet je niet een regel later met diit soort kul komen. Eikel.

  7 jos zegt:
  July 19, 2010 at 3:06 pm

  Kan Mercator geband worden ? Nul toegevoegde waarde, aan z’n reacties is duidelijk te lezen dat hij niks anders wil dan stangen en provoceren met racistisch gekut. Er zijn immers legio sites waar hij helemaal tekeer kan gaan en klaar kan komen met gelijkgestemden.

  8 jvdheuvel zegt:
  July 19, 2010 at 3:11 pm

  Je bent de 2e die het vraagt vandaag. Mercator was net weer terug na een maandenlange ban.

  Ik ben het er mee eens dat ie weinig toevoegt en dat ie alleen maar wil stennis schoppen.

  Maar ik krijg regelmatig te horen dat ik te streng ben qua banbeleid dus vandaar dacht ik “amnestie”.

  Dus vandaar.

  Maar ja ik wil hem best weer bannen hoor ik heb daar absoluut geen gewetensbezwaren bij.

  9 jos zegt:
  July 19, 2010 at 3:18 pm

  @9

  Bannen die hap. Hij/zij mag zijn treurig, zielig, kanloos leven proberen kleur te geven door zijn racisme elders te gaan spuien.

  10 jvdheuvel zegt:
  July 19, 2010 at 3:42 pm

  Ok hij staat weer op de banlijst. Ga geen tijd verspillen aan waarschuwinkjes of zo. Mercator kent deze site op zijn duimpje en wist precies wat ie deed en ik ga er verder geen tijd meer aan verspillen.

  Mercator: misschien beter oppassen bij de volgende “amnestie”. Over een jaar of zo.

  11 Kropotkin zegt:
  July 19, 2010 at 8:07 pm

  #7: ‘Kan Mercator geband worden ? ‘

  Jos, wat een achterbakse NSB mentaliteit heb jij dan.

  12 jvdheuvel zegt:
  July 19, 2010 at 11:19 pm

  Lustert is Kropotkin, tegelijk met Jos vroegen nog 4 mensen of Mercator geband kon worden. Mercator heeft het gewoon echt helemaal zelf verpest. Hij wist waar hij aan begon en we waren er gewoon snel mee klaar.

  13 Al Bakrastani zegt:
  July 20, 2010 at 7:15 am

  Kropotkin Schreef:

  #7: ‘Kan Mercator geband worden ? ‘
  Jos, wat een achterbakse NSB mentaliteit heb jij dan.

  Hoezo achterbakse NSB mentaliteit , gewoon allemaal in de openheid via reactie en Shoutbox gebeurt ..

  14 tante Beatrix zegt:
  July 20, 2010 at 9:14 am

  Kan ik weer terugkomen?

  15 jvdheuvel zegt:
  July 20, 2010 at 12:56 pm

  @14 Je kan terugkomen maar als de bijdragen zo onzinnig en onaangenaam blijven als wat je tot nu toe gepresteerd hebt dan is het einde oefening.

  16 tante Beatrix zegt:
  July 20, 2010 at 1:32 pm

  @jvdheuvel: Ik ben u zeer erkentelijk, dat u mij laat terugkomen..
  Aan de andere kant, als op uw ste iedereen gelijk gestemd is, dan schiet het ook niet op..
  Hoe dan ook, ik zal me beter gedragen, maar zonder dat ik mijn persoonlikheid wil verliezen…

  17 tante Beatrix zegt:
  July 20, 2010 at 1:33 pm

  ste=site

  18 jvdheuvel zegt:
  July 20, 2010 at 1:33 pm

  Gewoon inhoudelijk en onderbouwd reageren en dan mag je mening lijnrecht staan op die van anderen. Niemand hoeft het hier met een ander eens te zijn.

  19 tante Beatrix zegt:
  July 20, 2010 at 1:48 pm

  Oké we gaan ervoor!

  =============

  Een hele discussie waar in feite de haat tegen tegenstanders wordt gevoedt, dat heet haatzaaien!

  En verban me maar en laat jullie zwakte zien, net als jullie met een aantal hele redelijke andere posters hebt gedaan.

 32. Ram Schreef:

  kwijt

  Ik ben ook niet gelovig en toch respecteer ik de mening van Balkenende.
  Als jullie nou ook eens meningen van anderen zouden kunnen respecteren en op een redelijke manier reageren op meningen van anders gezinden, zou het al een stuk beter zijn hier.

  Maar neem nu de huidige discussie; ik ben tegen jullie en wordt dus belaagd.
  Niets in redelijkheid, maar gewoon afzeiken!

  Net als jullie “tante beatrix’ belaagden, verbanden etc. terwijl die met vanuit haar visie gezien, hele goede argumenten en meningen.
  Dat is geen discussie voeren en daarbij komt dan nog de dwingende toon van een webbeheerder, die vanuit zijn functie hier eerder matigend moet optreden als dwingend zoals de heer jvdheuvel doet.
  Moet zoiets een volwassen mens zijn?

  Gelukkig blijkt in de praktijk in het bedrijfsleven nog wel voldoende respect te zijn.
  Het verschil is de anonimiteit, in de anonimiteit die hier heerst durft iedereen alles te zeggen en te doen.
  Laf laf laf….

  En ja, ik stap gerust uit mijn anonimiteit hier, mail mij gerust voor mijn gegevens!

 33. @ Transportondernemer
  Nou als je dat allemaal haatzaaien vindt dan daag ik je uit om aangifte te gaan doen. Kom op toon dat je een man bent en geen mietje en doe aangifte. Als je dat niet wilt doen dan bespaar me je geleuter dat wij PVVers belachelijk maken.
  Nogmaals: als PVVers naar hiertoe komen met hun belachelijke gezeik en na herhaaldelijke waarschuwingen niet stoppen dan heb ik alle recht om hun bullshit ook belachelijk te maken.

 34. Goh “transportondernemer” die het hier komt opnemen voor mercator en die “namelijk wel gisteren de discussie gevolgd om “Bart””.

  Mercator ligt eruit omdat hij opruiende en discriminerende taal verkoopt tegen de regels, na de amnestie kwam hij meteen met een reactie over het ophangen van dode schapen bij “krijshutten”. Dus die heeft geen seconde geprobeerd om op een fatsoenlijke manier aan de discussie deel te nemen.

  Bart is geband omdat hij in iedere reactie die hij plaatste minstens 1 scheldwoord gebruikte en op deze wijze blijk gaf niet fatsoenlijk deel te kunnen nemen aan een gesprek.

  Daarnaast kwam hij gisteren in de shoutbox informeren (naar aanleiding van de kogel in mijn kop mail) of ik “nog steeds niet overleden” was.

  En dan hebben we nu “transportondernemer” die in zijn tweede reactie ooit op deze site (als transportondernemer dan), meteen dreigt met een aanklacht tegen mij/deze site.

  En dat moet ik allemaal maar in het kader van de “vrijheid van meningsuiting” toestaan?

  Denk het niet.

 35. @ Transportondernemer
  Ik hoef, wil en zal onzinnige meningen niet respecteren. Als jij dat wilt doen succes.
  je komt trouwens wel hypocriet over want eerst wil je dat wij de onzinnige meningen van PVVers moeten respecteren maar dan zeg je ook dat je aangifte overweegt t.a.v. onze reacties om die bullshit v.d. PVV aanhangers op deze site. Maar ach hypocriet gedrag ben ik gewend v.h. CDA

 36. @ 40 Zoals je in je citaat toont is het banbeleid vrij transparant, waarschuwing en eventueel nog een keer en als je nog een keer de regels overtreedt is het basta. Mercator is een oude bekende hier, die al een maandenlange ban had voordat jij krapuul in het vizier kreeg. Daarna is hij toegelaten en is gewoon op de oude manier verder gegaan. Namelijk met het uiten van racistische en beledigende teksten jegens moslims en alles wat maar allochtoon is. Tegen de regels, bovendien meerdere verzoeken tot een ban. Niks mis mee, de moderator had hem al sneller moeten verbannen. Er zijn sites waar je niet eens een waarschuwing krijgt, maar je comment gelijk de prullenbak in gaat en je gelijk een ban krijgt voor dingen die Mercator zegt.

 37. Precies Mercator had nogal een verleden met taalgebruik over bloed en bodem

 38. “Transportondernemer Geert Wilders laat in elk geval de mogelijkheid tot discussie open, wat hier niet het geval is.”

  Lol, nou ik vind dat de PVV aanhang volop de ruimte heeft gekregen om hun onzin hier te dumpen. Als je alle discussies terugleest dan zal je vanzelf tot de ontdekking komen dat ze pas een ban kregen na herhaaldelijke waarschuwingen. Er kwam zelfs een algehele amnestie maar toch gingen ze gewoon op oude voet door. Ook jij krijgt je kans om je zegje hier te doen.
  m.b.t. Wilders -> naar aanleiding van zijn knip en plak filmpje werd hij uitgenodigd voor een debat met moslims maar die ‘dappere held’ kwam niet opdagen

 39. jvdheuvel Schreef:

  Goh “transportondernemer” die het hier komt opnemen voor mercator en die “namelijk wel gisteren de discussie gevolgd om “Bart””.
  Mercator ligt eruit omdat hij opruiende en discriminerende taal verkoopt tegen de regels, na de amnestie kwam hij meteen met een reactie over het ophangen van dode schapen bij “krijshutten”. Dus die heeft geen seconde geprobeerd om op een fatsoenlijke manier aan de discussie deel te nemen.
  Bart is geband omdat hij in iedere reactie die hij plaatste minstens 1 scheldwoord gebruikte en op deze wijze blijk gaf niet fatsoenlijk deel te kunnen nemen aan een gesprek.
  Daarnaast kwam hij gisteren in de shoutbox informeren (naar aanleiding van de kogel in mijn kop mail) of ik “nog steeds niet overleden” was.
  En dan hebben we nu “transportondernemer” die in zijn tweede reactie ooit op deze site (als transportondernemer dan), meteen dreigt met een aanklacht tegen mij/deze site.
  En dat moet ik allemaal maar in het kader van de “vrijheid van meningsuiting” toestaan?
  Denk het niet.

  Ja…. lijkt me wel…. Maar weer bevestig je alles wat ik al als klacht geplaatst hebt.
  Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, daar hebben jullie echter finaal schijt aan.

  En voordat ik me tot jullie bedenkelijke niveau laat verlagen, staak ik deze discussie.
  Jullie zijn het simpelweg niet waard serieus genomen te worden.
  Een stelletje peuters van wie de speeltje worden afgepakt, meer zijn jullie niet.

  Overigens heb ik de gesprekken in de shout door Bart en jou ook gezien, er was geen sprake van een link tussen de vraag of je al overleden was en een eerdere bedreiging hier.

  Ik moet zeggen dat deze “Bart” mij wel steeds sympathieker voor komt, aangezien eerder vermeld is dat hij al wel 20 keer verbannen is, zal ook zijn mening tegen de mening van jullie ingaan.

 40. sterker nog de Nederlandse Moslim Omroep wilde fitna wel uitzenden mits Wilders na de uitzending in debat Wilde gaan .
  Dat Wilde Wilders natuurlijk niet . 😎

 41. @49 als Bart jou zo sympathiek is waarom richt je dan niet samen met Bart een leuke website op vol met vrijheid van meningsuiting waar mensen elkaar mogen vragen of ze nog niet overleden zijn, en waar je over alles door elkaar mag praten en waar je mag aankondigen dat je elkaar gaat aanklagen en noem maar op?

  Ik juich dat toe. 😎

 42. @51 vervolg:

  En nodig mercator ook uit die wil ook zijn mening uiten over moslims in zee drijven en schapen ophangen bij krijshutten en mensen verkrachten heeft ie het ook wel eens over.

  Hier kan ie dat niet omdat wij zijn vrijheid van meningsuiting niet toestaan op onze eigen site.

  Vergeet dat vooral niet te vermelden in je aanklacht. 😆

 43. Ik vond hier toch echt een andere mening van Bart over wat hij over de dreigementen vond.

  ===========================
  1 Bart zegt:
  July 22, 2010 at 1:59 pm

  Zielige vertoning om zo’n mail te sturen, of dit soort dreigementen te uiten in een shoutbox.

  Maar een nog veel zieligere vertoning om zelf te laf te zijn om aangifte te doen jvdheuvel!

  Nee lekker slap een IP adres publiceren, meer kun je niet. Linkse flapdrol!
  =====================

  Ik krijg de indruk dat jvdheuvel een persoonlijke vete uit wil vechten via dit platvorm.

  Ik ben tegen het bedreigen van mensen en ook tegen het doordrukken van meningen door gebruik van geweld.
  Ik lees in de recatie van Bart niets bedreigends enkel een mening.

  Om terug te komen op aangifte doen, ik vind dat jullie te krampachtig omgaan met een mail van een klaarblijkelijk niet serieus te nemen persoon.
  Negeren was effectiever geweest, net als iedereen hier is hij anoniem.
  Ik vind het een wanvertoning en de discussie niet waard!

  En dat is mijn mening, take it or leave it…

 44. Geef mij de email van “Bart” maar even, dan zal ik zeker kontakt met hem opnemen.

 45. Ram Schreef:

  @ Transportondernemer
  Ik hoef, wil en zal onzinnige meningen niet respecteren. Als jij dat wilt doen succes.
  je komt trouwens wel hypocriet over want eerst wil je dat wij de onzinnige meningen van PVVers moeten respecteren maar dan zeg je ook dat je aangifte overweegt t.a.v. onze reacties om die bullshit v.d. PVV aanhangers op deze site. Maar ach hypocriet gedrag ben ik gewend v.h. CDA

  Het niet willen respecteren van en mening van anderen is Asociaal en aangezien ik het vertik om mij in te laten met asocialen; daaaaaaaaaag Ram

  @ jvdheuvel:

  Zeg dan niks als je niets beters kunt bedenken!

 46. @ Transportondernemer
  En door respect te eisen voor de PVV en de discriminerende, xenofobe en onzinnige meningen van de PVV aanhangers wil jij een extreem-rechtse, xenofobe en discriminerende partij als de PVV salonfähig maken. Dat maakt jou even erg als de mensen die de extreemrechtse PVV nog steunen. Dat is pas ASOCIAAL!!

 47. Met de topic titel pvv-aanhang-pist-op-graf-theo-van-gogh-familie-woedend/ verberg jij de lading en zet je mensen op een verkeerd been, ook de haat tegen de PVV druipt ervan af en je lijkt een beetje op de Hatert van maroc.nl die zich op de zelfde manier afzet tegen de PVV en Wilders.
  Deze haatzaaien is dom en onverantwoordelijk.

 48. de uitdrukking “laat ons pissen op zijn graf” heb ik van Theo van Gogh.

  http://www.theovangogh.nl/sylvia.html

  Die zei dat toen over Paul Rosenmöller, “de hopman van politiekcorrect Nederland; mogen de cellen in zijn hoofd zich tot een juichende tumor vormen ”

  Heb je daar toen ook een boze brief naar gestuurd?

 49. Ik vind het grappig dat een zogenaamd extreemrechtse partij als de PVV hier wordt verguisd.. Door mensen die vervolgens vaak CDA stemmen… En daarmee de oorlog in het Midden Oosten steunen, liefst nog vooraan willen staan. Die oorlog is de oorlog van het Westerse kapitalisme tegen Islamitische regimes. Heeft tot nu toe meer dan 600000 Islamieten het leven gekost.

  Jullie haat tegen Wilders en zn PVV is niet meer dan een methode om de genocide die jullie zelf tegen de Islam voeren uit beeld te houden. De oorlog die jullie zijn gestart op basis van non bewijzen, heeft de PVV sterk gemaakt. Daar zouden eens wat meer linksmensen bij stil moeten staan.

 50. zeg… ik ben benieuwd naar je mening. Hoe verantwoort jij je haat tegen de PVV vanwege oa polarisatie met het feit dat jij een oorlogen steunt tegen Islamitische regimes?

 51. het enige belachelijke aan die “beschuldiging” is dat ik verantwoordt met alleen een t schreef.

 52. Hoezo? Neem een partij als het CDA. In Rondom10 gisteren nog. Moslims die tegen de PVV zijn en voor het CDA stemmen. Terwijl het CDA ons op basis van nep bewijzen een oorlog tegen de Islam in heeft geloodst. Broeders van die Moslims worden door onze regeringen vermoord en steungevers klagen in Nederland over de PVV die het verstandig vinden om de volkeren waar oorlog tegen gevoerd wordt in Nederland te weren. Ofwel hardop durft te zeggen dat er een wereldwijde strijd tussen Kapitalistische democratie en Islamitische regimes heerst.

  Of het zo is, is niet de vraag. Hoe jij je haat tegen de PVV vanwege jouw principes rijmt met de oorlogen die je voert, is de vraag.

 53. Jack, je boosheid is best gerechtvaardigd maar volstrekt tegen de verkeerde gericht.
  Er zijn geen CDA’er s betrokken bij Krapuul. De meest “rechtse” betrokkenen bij de site zijn PvdA-lid. Ook deze partij was tegen de invasie in Irak (al deed Wouter Bos mal in verband met de grote demonstraite ertegen destijds in 2003)..

  Overigens zouden kritische CDA-leden ook welkom zijn, en als de PVV leden had en zelfs kritische leden zou hetzelfde gelden. Maar dat is het hem juist, niet?
  Zelfs als we zouden willen, wat niet het geval is, haten wij geen PVV-ers, want die zijn er niet. De PVV heeft 1 lid, voor wie wij gepaste compassie gevoelen.

  Tot zover deze zondagviering.

 54. Geweldig topic dit, beetje oud al zie ik, maar nog steeds zeer actueel, kom er ook in voor zie ik.
  krapuul.nl staat natuurlijk ook wel een beetje bekend als een mondsnoerend roepblog dat voornamelijk hysterische Wilders-verbieders en overige zonderlingen aantrekt 😉 (en ja ik ken de consequentie van die zin) . Is niks mis mee verder.

 55. Noem 1 hysterische Wilders verbieder (uit de redactie anders is het niet eerlijk), met link, en je krijgt geen ban, want jij zit nu wat mij betreft al weer maanden op de schopstoel vanwege de nutteloosheid en de uiterst onaangename toon verder van je bijdragen.

  Je hebt tot vanavond 11 uur.

  😉

 56. @71
  Toegegeven: ik heb Krapuul pas 2 maanden geleden ontdekt, maar ik ben nog geen thread tegengekomen waarin opgeroepen werd Wilders/de PVV te verbieden. Of zit je gewoon een beetje de trol uit te hangen?
  En Jack: welke genocide? Bedoel je de inval in Irak? Links was daartegen, inclusief de PvdA. Bovendien: genocide=volkenmoord. Daarvan is in Irak geen enkele sprake, hoe erg de aanval op dat land ook was.

 57. Laurent Schreef:

  Op zichzelf vind ik het weer niet erg verwijtbaar dat iemand hysterisch zou worden van Wilders.

  Zeer terechte opmerking, of beweert weer iemand dat we de vrijheid van onze meningsuiting t.o.v. de PVV moeten sterk gaan beperken?

 58. 💡 Wat fijn dat deze site alle ruimte geeft aan links denkend Nederland om hun frustraties te uiten. Dat zal wel hard nodig zijn de komende jaren. Ik hou het in ieder geval voor gezien hier. Toedeliedokie allemaal !

 59. Ik zie alleen maar berichten over de PVV hier, behoorlijk saai en kortzichtig 😥

  de eerste 10 topics van vandaag gaan alleen over de PVV

  ik kom hier niet meer terug

Reacties zijn gesloten.