Avigdor Lieberman schrijft weer eens aan de Amerikanen voor, wie ze moeten aanpakken

De meeste Europeanen willen geen derde wereldoorlog. Terecht.

Daarom hebben we er alle belang bij dat het in het Midden-Oosten niet uit de hand loopt.

Maar voor zoiets moet je niet bij Geert Wilders zijn. Die hoopt op een clash tussen het atoom-bewapende Israël en arabische staten, het geeft niet welke. Zelfs mogen ze niet arabisch zijn, zoals Iran. De slachtoffers van de voorgenomen ethnic cleansing van Palestijnen, zijn voor een groot deel christelijk. Geen probleem, zolang niemand in Nederland Geert Wilders daarnaar durft te vragen.

Vandaag het volgende in the picture:

De heer Lieberman, minister van buitenlandse zaken van Israël, en een vaste vriend van onze heer Geert Wilders (privé-onderhoud in Den Haag, vorige maand), mag van zijn baas, Likud-leider Benyamin Netanyahu, zich alleen bezighouden met de minder belangrijke delen van de wereld. Nederland bij voorbeeld. Maar soms bekruipt Avigdor het Hero-Brinkman baccil. Dan gaat hij in de contramine. Zoals nu.

Terwijl de Obama-regering alle moeite doet om de huidige Syrische regering te bewegen tot vredesonderhandelingen met Israël en daarbij goede perspectieven heeft op succes (mede dank zij Turkse steun), speelt Avigdor Lieberman, gesteund door ultra-nationalisten als Daniel Pipes en zijn vrienden in de USA zelf, de “trouble-fête”. Het toneel is goed gekozen. Ver weg. In Japan. Waar ze wel wat anders aan hun hoofd hebben.

via De Lage Landen: Avigdor Lieberman schrijft weer eens aan de Amerikanen voor, wie ze moeten aanpakken.

Een beetje hoop voor Nederland is gelegen in de opstand van J-Street joden in de Verenigde Staten.

Misschien kan daardoor eindelijk de holheid van Wilders’ haatzaaierij, worden aangetoond. 🙂