25 gedachten over “PVV’er Fleur Agema geinterviewd door BNR”

 1. http://www.bnr.nl/nieuws/home/

  Als je dan 17 mei kiest en 15:40 of zo dan komt het op een bepaald moment voorbij. Best komisch interview wat liet ze zich weer kennen zeg.

  De interviewer durfde even door te vragen wat nou haar probleem was met “de islamisering van de gezondheidszorg” en ze bleef maar door jammeren over poepluiers die niet op tijd verschoond worden of zoiets.

  Verder was ze het op alle fronten met Wilders eens of ze wilde het er niet over hebben. En waarom ze het er niet over wilde hebben daar wilde ze het ook niet over hebben; “dat bespreek ik intern”.

 2. Daar laten ze nu trouwens iets van half 8 horen of zoiets maar ik weet zeker dat het daar ergens hoort te zitten.

 3. Ik loop eigenlijk op de zaken vooruit, zou willen weten wat het verschil is tussen de Israëlische nationaliteit en het feit dat je praktiserend Joods bent.( Paleatijnen even buiten beschouwing latend)

 4. Verkeerde post”, was een reactie op een andere post. Maar blijkbaar is er iets verkeerds gegaan. Weghalen is een mogelijkheid.

 5. Geeft nax, Sjef. Officieel heeft het er niets mee te maken, of je praktiseert of niet. Alle, ja ALLE, mensen die volgens de Wetten als Joods moeten worden beschouwd, kunnen te allen tijde hun rechten op het staatsburgerschap van Israël laten gelden.

 6. @jolanda
  ik kan zelf ook wel BNR vinden
  ik vind er geen interview

 7. nou dan is het vrij zinloos
  jammer hoor

  valt me tegen van BNR 🙁

 8. snap niet wat er mooi is aan fleur
  de griezel

  rare mondje en die psycho oogjes doen me niks

 9. nu wil ik van jullie weten;

  Wat heeft ze nu gezegd waar ze zich voor schaamt
  (goede interviewer trouwens)

 10. Ik vind het ook een uitstekende interviewer heb ik ook naar hem getwitterd.

  Ik zou niet weten waar ze zich voor schaamt, behalve dat duidelijk blijkt wat een domme muts het is.

 11. ach dat is de reden
  Goede vragen !
  Kunnen PVV-ers niet zo goed tegen (afgeknapt op muntz met zijn “wie is uw kapper”)

 12. Dat maakt deze interviewer zo bijzonder; hij stelt goede vragen. Zie je normaal nooit. De Pauw en Wittemannen en de Knevels en van de Brinks zitten altijd met open mond te luisteren naar het lesje dat de PVV’er uit zijn hoofd geleerd heeft en that’s it.

 13. @ 18 Gelijk heb je. Maar zodra ze kritisch worden, is de PVV weg. Dus om enig inzicht te krijgen moeten ze wel zo te werk gaan.

 14. Nou daar ben ik het niet mee eens hoor. Ik vind die journalisten van tegenwoordig maar slappe hap. Ik had zelf journalist moeten worden, was ik vroeger ooit van plan.

 15. Daarom zeg ik ook dat je gelijk hebt,maar als er kritische vragen gesteld worden, wordt da afgedaan als eenliks complot, en als ze eens een PVV/er aan het praten krijgen staan ze erbij en gapen ernaar.

 16. wat heeft het met een “goede journalist” te maken ❓

  het antwoord zal zijn:

  Verder was ze het op alle fronten met Wilders eens of ze wilde het er niet over hebben. En waarom ze het er niet over wilde hebben daar wilde ze het ook niet over hebben; “dat bespreek ik intern”.

  daar komt (voorlopig) niemand doorheen. er moet wat meer breken in die Stichting.

Reacties zijn gesloten.