VVD bewaart grootste leugens voor het allerlaatst

Gisteren 5 partijcongressen in het kader van de verkiezingen op 12 september. Ondertussen probeert de VVD de verkiezingscampagne zo lang mogelijk uit te stellen. Zowel het verkiezingscongres als de presentatie van het verkiezingsprogramma vinden plaats in augustus. Rond die tijd zal de VVD ook de media overspoelen met valse verkiezingsspotjes vol ongegeneerde leugens en ranzige insinuaties, zoals we van ze gewend zijn. Het journaille zal dat media-offensief liggend op één oor uitmaffen, en de alternatieve media zullen te weinig tijd en exposure hebben om de leugens te ontmaskeren. Precies zoals dat altijd gaat bij een verkiezingscampagne waar de VVD aan mee doet. De andere partijen zouden er goed aan doen om startklaar te zitten met een team van VVD-leugen-debunkers met type-machines en fax-apparaten.

‘VVD wil zo lang mogelijk wachten met campagne’

4 gedachten over “VVD bewaart grootste leugens voor het allerlaatst”

 1. Aan ons dan om die VVD-shit op zoveel mogelijk plekken aan het licht te brengen. Niet alleen op de diverse fora maar ook aan de mensen in je omgeving. Ze hebben genoeg gestolen nu.

 2. Die hele VVD, ’t is niets meer dan een obsessieve geld-dwangneurose.
  Volgens mij denken ze simpelweg, als wij ’s nachts wakker liggen van geld dan moet heel Nederland er maar van wakker liggen.

  De economie zou zonder een stukje VVD een beetje tot bedaren komen.

 3. #2, Jan, jij kan ze goed beoordelen: “Die hele VVD, ‘t is niets meer dan een obsessieve geld-dwangneurose.”

  Moet je ze in de gaten houden dat ze sluw en listig zijn, daarom wachten ze tot het laatste moment en behouden ze stilte tot die moment.

  Even opletten geblazen, dus.

Reacties zijn gesloten.