7 gedachten over “Voorbeeldje van leugenachtige VVD-propaganda”

 1. Effe voor de VVD sufferds: een beker doe je winnen, je mag hem niet “hebbe” als cadeau op een VVD boorreltafeltje.
  Zo werkt het dus niet.

  Heb zelden dergelijk staaltje voetbal gezien als gister avond en ik zou graag willen dat onze nationale ploeg ergens in de buurt gaat spelen voor het plezier van de hele natie. Maar goed.

  De leugen is meteen duidelijk – alleen bezuinigingen zullen onze gezamenlijke Europese economie rechtstreeks in het putje trekken.

  “Doe ff normaal vvd!”

 2. Die fotootjes die moeten suggereren wat voor domme barbaren daar in die knoflooklanden wonen – zou daar portretrecht/auteursrecht voor betaald zijn? (Dit hierboven is een screenshot). Over uitvreters gesproken….

 3. het kan niet vaak genoeg naar voren worden gebracht: een walgelijk partijtje
  even vertalen en naar wat spaanse kranten sturen…
  saludos, vvd (partido de extrema derecha de Países Bajos)

  hoor mark r., de grinnikslang, tevens slechtste-mp-van-nl-ooit, nog zeggen dat hij er natuurlijk bij wil zijn, in de finale, met nederland

  hahahaha, da’s pas humor

 4. De VVD gaat het niet om bezuinigen. Nee, de VVD gaat het om pijn doen, het straffen van de ondermens. Dat vinden ze daar namelijk hilarisch om te doen, zag ik zojuist in een schokkende reportage van de Family Guy (een geniaal programma).

 5. HA HA HA !!!! IK WILDE DAT DE SPAANSE REGERING NAAR HET VOLK GAAT LUISTEREN !! DAN WORDEN ZE KAMPIOEN !!!! De Nederlandse belegingsmaatschapijen pensioenfondsen en de Nederlandse banken hebben 400 miljard in spanje overgewardeerd geinvesteerd en voorheen geproviteerd ( C.O.C mentaliteit. huilen dat ze die landen verloren hebben ) . Laten nu de Spaanse banken failliet gaan. Verliest Nederland meer dan 250 miljard HA HA en dat wil ECB NIET IMF allle EUROLANDEN NIET!!! NEDERLAND HELEMAAL NIET !! Nederland = in EEN KEER Junckstatus land geworden VVD Spreek nu de waarheid !!!!!!

 6. Er is geen fijner vermaak als leedvermaak, gisteren vertelde mijn vrouw dat het goede nieuws is dat deze maand haar salaris wordt uitbetaalt (werkt in ziekenhuis in Barcelona).

Reacties zijn gesloten.