Keihard VVD-superstandpunt migratie = bedrog

Terecht vraagt Nieuwsuur Stef Blok tot 5 keer toe waarom de VVD nu wel denkt te gaan bereiken wat ze de afgelopen twee jaar niet gelukt is, toen we een pisbruin vingerlik-kabinetje hadden waar het beperken van immigratie zo’n beetje het allerbelangrijkste speerpuntje numero uno was, en het resultaat nihil. Je weet wel in die tijd dat migratie nog het keiharde punt van die andere proletenpartij, de PVV, was. Wat is het verschil? Waarom zou het nu wel lukken wat afgelopen twee jaar niet lukte?

Geen enkele reden natuurlijk. Luister maar naar VVD-opperpsychopaat Stef Blok.

Aan de andere kant weten we natuurlijk wél waarom de VVD’ers dit superbelangrijke punt van de immigratie zo’n prominente plaats in het programma hebben gezet: om een paar xenofobe onderbuikzetels bij hun proletenkloonpartij de PVV weg te pulken. Daar liegt de Firma List & Bedrog genaamd VVD er met het grootste genoegen wel een extra leugentje voor bij.

Schokkend nieuws hè?

Jâh!

Ik heb nog meer schokkend brekend nieuws for you: de VVD ís helemaal niet tegen immigratie. De VVD is namelijk vóór goedkope arbeidskrachten. Hoe goedkoper hoe beter. Nu jij weer, Blok.