VVD-“liberalen” komen met nieuw verbod: motorjacks

Dat in Nederland het liberalisme helemaal niets met “vrijheid” te maken heeft en de VVD helemaal niets met “minder regels” is een gegeven dat iedere dag weer opnieuw wordt aangetoond door….. de feiten. Wat maakt dat de VVD? Juist: een bende bedriegers. Het lijkt er meer op dat de twee V’s in de naam staan voor Verbieden, en Verplichten. Het is, ondanks de VVD, nog steeds best wel een vrij land hier, dus er is niks op tegen als je er een partij op na wil houden die de vrijheid in het land wil mollen middels diverse stompzinnige onderbuikmaatregelen (waar in somige gevallen een Stalin of Mao zich niet voor zouden hebben geschaamd), zoals een verhuisverplichting voor paupers in Amsterdam, of het afpakken van een uitkering van iemand die naar zweet ruikt, of één van die vele andere voorbeelden dat de VVD een bedreiging is van de vrijheid in Nederland. Het zou alleen zoveel overzichterlijker zijn als de VVD eens ophield met dat continue gelieg en bedrieg. Er zou een verbod moeten komen voor VVD’ers om het woord “vrijheid” anaal te nemen. Laat het woord “vrijheid” aan de mensen die werkelijk iets met vrijheid te maken hebben en dat zijn nooit de VVD’ers.

Maar goed hier is dan weer een voorbeeldje. VVD wil “motorbendes verbannen uit de stad

10 gedachten over “VVD-“liberalen” komen met nieuw verbod: motorjacks”

 1. Vrijheid, blijheid.
  Binnenkort ook padvidersuniformen verbieden.
  5 mensen met een kaal hoofd bij elkaar is ook uit den boze.
  “Partij voor vrije rijke mensen” of “partij voor uitbuiting en onderdrukking” zou een betere benaming zijn.
  Maar ja, ze doen niet aan waarheidsvorning.

 2. Extra verbod is niet nodig. Gewoon de geluidsnormen handhaven. Al die Harleys maken veel te veel herrie, dus die kun je gewoon van de weg halen. En zonder brommer zijn ze nu eenmaal nergens.

 3. Het wachten is op het wekelijkse bindende kledingadvies van de VVD op radio 1.

 4. deze mag er ook wezen

  Nu wist Joey sinds het VARA-programma Het Lagerhuis (bekend van dombo, nitwit en beroepsproleet Henk Bres, vast van een of andere Ingrid) reeds van de geestelijke beperkingen van deze corpsbal, maar de man blijft verrassen…

  Dat de schadebranche in mineur is, heeft amper te maken met de economische malaise. “Mensen rijden in crisistijd weliswaar wat langer door met een deuk, maar dat is niet het grootste probleem”, zegt Focwa-voorzitter Frits Huffnagel. “Het heeft vooral te maken met veiligheid. Steeds meer auto’s grijpen in als de bestuurder een fout maakt. Zo’n ‘park-assist-systeem’ of ‘adaptive cruise control’ is slecht voor onze bedrijven. Je raakt tegenwoordig veel minder snel een paaltje of een andere auto. Bovendien zijn veel kruisingen veranderd in rotondes en dat levert minder aanrijdingen op.”

  Joey en zn knuppelclubje willen best weleens flink tekeer gaan in de buitenwijken (met blaffende waakhonden) der welgestelden om zo de schade naar een hoger peil te brengen. Wel tegen betaling natuurlijk,. Dat kan vast geregeld worden via de Firma List & Bedrog.

  http://goo.gl/O3uPI

 5. fout IP dingetje?

  EDIT REDACTIE: Ja hoe zal ik het zeggen. Jij gebruikt niet één, maar twee IP adressen van iemand die we hier wegens wangedrag de toegang hebben ontzegd. Dan houdt het ver op.

 6. Motorjacks? Ik voel me geïntimideerd door pakken met stropdassen en blonde bobkapsels met plooirokken en parelketting. Maar ja, dat is VVD-uniform. Dat zal niet zo maar verboden worden.

 7. “Er zou een verbod moeten komen voor VVD’ers om het woord “vrijheid” anaal te nemen. ”
  😈

  VVD heeft allang niets meer met vrijheid te maken.

 8. Frits (bonnetjesaffaire) Huffnagel

  “We zien steeds vaker dat bedrijven stunten met lage prijzen. Soms werken ze zelfs onder de kostprijs. Ik zie familiebedrijven die hun eigen vermogen en pensioen opeten en niets overhouden. Prijsvechten is onwenselijk.”

  Dat is toch de vrije markt die de VVD zo graag ziet?

Reacties zijn gesloten.