Moslim-discriminatie vermomd als wetenschap

Het is zover, een door Wilders/PVV ingehuurd bereau presenteert een rapport waar precies in staat wat de PVV wil horen. Heel toevallig precies 3 weken voor de verkiezingen. Is natuurlijk ook helemaal geen punt. Het zou zelfs zomaar toeval kunnen zijn, ik sluit het niet uit. 🙄

wilders-150x150Wat in elk geval geen toeval is, is de conclusie die Geert Wilders in zijn nieuwsbrief eraan verbindt;

“Het feit dat de massa-immigratie ook in financieel opzicht rampzalig is, bevestigt de noodzaak van maatregelen die de PVV voor ogen heeft, zoals een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen, een beperking van de overige migratie en asielstromen en het voor 10 jaar uitsluiten van nieuwe immigranten van (bijstands)uitkeringen”.

Geen toeval omdat hij deze conclusie natuurlijk al klaar had liggen voordat hij opdracht had gegeven voor dit rapport.

Wat ook geen toeval is, is weer dat gedram over islamitische landen. Immigratie uit islamitische landen stopzetten, maar uit de andere niet-westerse landen beperken.

Met andere woorden: turken en marokkanen treiteren.

Er van uitgaande dat dit rapport accuraat is, en dat doe ik gewoon, dan heeft dat helemaal niets te maken met moslims of niet moslims. Toch wil Wilders het zo doen voorkomen, gezien zijn reactie.

Waar ik vandaan kom noemen we zo iemand: een bedrieger.

8 gedachten over “Moslim-discriminatie vermomd als wetenschap”

 1. Natuurlijk wist Wilders dat de uitkomst zou zijn dat de ongebreidelde immigratie van kansarmen ons een vermogen kost. Dat kan iedereen op zijn klompen aanvoelen.
  Alleen een quantificering van wat dit ons kost ontbrak nog.

  Van jvdheuvel een kinderachtige reactie die bovendien niet op de inhoud ingaat. Blijkbaar begint het moddergooien als er inhoudelijk geen argumenten meer zijn?

  Volgens mij is ook wel duidelijk dat het gros van de immigranten mohammedanen betreft, kijk maar eens om je heen in een willekeurige grote stad. En het is bekend dat mohammedanen meer kinderen krijgen dan de gemiddelde Nederlander, en vaak een bruid importeren uit het thuisland. Maar misschien hebben sommige mensen ook daarvoor een onderzoek nodig eer ze het geloven?

 2. @1 Als “het gros van de immigranten mohammedanen betreft” waarom brengt Wilders/PVV dit krapulistische onderscheid aan?

 3. Wat mij opvalt is dat “de mohammedanen”niet als volk worden gezien. Dit alles om art.1 GW te omzeilen. Dat is zo krapulistisch als maar kan. Een vaak gebruikt argument is moslims zijn geen volk, want de Islam is geen geloof, maar een ideologie. Meestal als een bevolkingsgroep een ideologie, gewoontes en normen gemeen heeft schaar ik ze onder het kopje volk. Maar schijnbaar geld dat niet voor moslims.

 4. De turken en marokkanan zijn hier om economische redenen, de onze. Wij hebben ze hierheen gehaald omdat we zelf de mensen niet hadden.
  Over die groep moeten we dus niet piepen Max.

  Dan zijn er asielzoekers. Wat daarvan de religieuze achtergrond is moet je niks uitmaken. Mensen in nood help je gewoon, die wil je niet terugsturen met een grote kans dat je ze de dood instuurt. Want dan ben je geen bedrieger maar medeschuldig aan de dood van mensen. Als je alleen diegenen wegstuurd met de verkeerde religie ben je een schurk die achter de tralies hoort.

 5. @ GJ

  Wij zijn goed in wieder gutmachen. Alleen hebben bepaalde volken meer voorrang dan anderen. 😥

 6. Wilders is een demagoog.

  Hij maakt gebruik van de onlusten en de pijn van de mensen die door de vrije-markteconomie verschrikkelijk in de knel zijn komen te zitten en niet door Marokkanen.

  De vinger wijzen naar een zelf benoemde schuldige is niet nieuw, ook niet dat die schuldige een hele bevolkingsgroep schijnt te zijn.

  De werkelijke schuldigen aan de misère waarin wij ons bevinden zijn de economen die politici influisteren en de aandeelhouders van geprivatiseerde overheidsbedrijven die zonder scrupules als krapules mensen bestelen.

  Een voorbeeld.

  De overheid gaat privatiseren. Dat zou goed zijn voor de economie.Nog niet bewezen tot aan de dag van vandaag. Maar ze gaan gewoon door, die incapabelen daar in Den Haag, omdat ze zichzelf en hun makkers en diens makkers aardig wat pecunia toeschuiven. De overheid verkoopt ver onder de marktwaarde aan een private partij. Deze private partij maakt bankroet door ‘dom’ en immoreel gespeculeer en zie daar de overheid moet dat bedrijf weer op haar poten zetten en pomt er weer miljarden in. Immers dat bedrijf is belangrijk voor de voortgang van het land.

  2x miljarden belastinggeld naar de aandeelhouders en topmanagers van dat bedrijf.

  Nu begrijpen jullie hoe het kan dat sommige mensen 900x zoveel verdienen als de laagste bediende van dat bedrijf!

  Te zot voor woorden ware het niet dat gerenommeerde economen hier nog achter staan ook!

  Onbegrijpelijk en dom.

  Ze volgen braaf het Hayek model en een ieder weet inmiddels dat Hayek een oorlogstrauma had, hij moest tijdens de Nazie-inal zijn geliefde vaderland Oostenrijk ontvluchten. Hij was daardoor geshockt, en terecht. Maar vervolgens zwoer hij bemoeienis van de overheid totalitair af en breide met dat gesponnen garen een economisch model waar wij nu slachtoffer van zijn!

  Hayek was in dit opzicht een arme drommel, gepokt en gemazeld door het fascisme!

  Dat leren ze de jongens en meisjes op de scholen voor economie en journalistiek niet!

  Wilders is een demagoog met maar 1 doel en dat is ter meerdere glorie van hemzelf publiekelijk aanrotzooien!

  Ik hoorde van een Neerlandicus dat het taalgebruik van Wilders uit de jaren vijftig stamt. Hij verwees naar de huishoudster Saartje in het Swiebertje verhaal! Nu dan weten jullie wel hoe laat het is! 1 voor twaalf en de spruitjes zijn bedorven. Het is maar goed dat Van het Reve dit niet meer hoeft mee te maken. Ah ik dwaal af. Sorry.

  Terug naar die vlerk van een Wilders. Hij maakt (mis)(ge)bruik van de onwetenheid van mensen die dus in de knel zitten door nu ja … ik val in herhaling.

  Groet Tess

  STEM SP of PARTIJ VOOR DE DIEREN.

Reacties zijn gesloten.