EU-vlag Stopera doelwit in bloedige strijd PVV/VVD/CDA

De PVV en VVD vechten elkaar het kot uit over wie op de meest kordate wijze kan acteren ten einde het verschrikkelijke maatschappelijke probleem van de EU-vlag op de Stopera te endlösen. Iedereen die dacht dat alleen de PVV een stel kleuters was met een overdreven hysterische belangstelling voor vlagvertoon, die heeft het mis: de VVD en CDA zijn geen haar beter. Wie kan er nog KEIHARDER optreden en Wilders’ idiote kamervragen over de vlag op de Stopera overtreffen? Niemand natuurlijk en toch doen VVD en CDA hun uiterste best. En zo stel ik andermaal vast dat we hier te doen hebben met debiele idioten, met blijkbaar een vergelijkbaar idioot electoraat, anders zouden we dit simplistische gewauwel van dit soort zwakzinnigen niet hoeven meemaken, althans dit neem ik aan.

9 gedachten over “EU-vlag Stopera doelwit in bloedige strijd PVV/VVD/CDA”

 1. Wanneer Daniel van der Ree en Bas van ’t Wout niet eens dit (mini) collegebesluit goed kunnen lezen moet je toch echt twijfelen aan de capaciteiten van beide heren. Ook vrolijk is het gegeven van de zes wethouders er 2 van de VVD zijn.

  ‘Verbaasd over vlaggenbesluit Amsterdam. Geen Nederlandse, maar wel Europese op gemeentehuis? Belachelijk’, twittert VVD-raadslid Daniel van der Ree. Fractiegenoot Bas van ’t Wout schrijft: ‘Idioot plan in Amsterdam: Europese vlag op stadhuis gehesen, Nederlandse gestreken.’ Hoewel dat laatste niet klopt.

  Bas van ’t Wout is blijkbaar aanstormend talent voor de VVD getuige zijn bedelplaats op nr 27 op de kieslijst. Gaan we zeker nog veel van horen?

 2. Is dit niet het beste voorbeeld dat in plaats van de serieuze economische problemen aan te pakkeni, doen VVDDR, PVVitriool en CDAllesdraai liever aan SYMBOOLpolitiek?

 3. Die sukkels, een ander woord kan ik er niet voor vinden, zijn zodanig beroerd opgeleid of dusdanig dom dat ze niet weten dat de Nederlandse vlag geen hoer is die elke dag in de mast mag op een officieel gebouw. De Stopera is een stadhuis, een openbaar en officieel gebouw en dus onderhavig aan het vlagprotocol. Dat zegt dat alleen op officiële nationale feestdagen er gevlagd mag worden met de Nederlandse vlag.
  De Europese vlag mag elke dag uitgehangen worden. Dat een stad als Amsterdam dat doet is logisch, de VVD-ondernemers varen er wel bij. Dus wat die twee corpsballen met door drank aangetaste hersens nou willen, ik weet het niet. Dat de GBL er weer vragen over stelt en dat er kranten zijn die deze natte scheet publiceren dat verbaasd me niks. Het is komkommertijd, vermengd met verkiezingstijd en een stel vakantiehulpen op de redacties, voilá, je hebt weer gedoe in de media. Wat zei de stervende Willem de Zwijger ook al weer over ons volk….

 4. het zal niet toevallig zijn die advertenties bovenaan van vlaggenspecialisten en: Behandeling alcohol. Eindelijk van de alcohol af!…

 5. Ik schrijf nu een bedrijfsplan voor het verdelen van ondergoed in de nationale driekleur. Een gat in de markt, 1,5 miljoen potentiële klanten. Binnen een half jaar ben ik een miljoen rijker.

 6. Toch een dezer dagen eens een Europeesche vlag scoren om op elke Europeesche feestdag eens onder het luidkeels zingen van “Aller menschen werder brüder “te heizen

Reacties zijn gesloten.