Supernieuws over “ramadan-criminaliteit”

Omdat het tijdens de ramadan warm is in Marokko gaan er minder Marokkanen naar Marokko en blijven dus in Nederland tijdens de ramadan en daarom zetten Utrecht en Den Haag extra politie in (AD). Dit verschrikkelijke probleem der ramadan-criminaliteit speelt blijkbaar ook alleen in Den Haag en Utrecht en verder nergens.

7 gedachten over “Supernieuws over “ramadan-criminaliteit””

 1. Moslims veroorzaken geen overlast in de Ramadan of daar buiten. Een moslim mag volgens zijn religie geen overlast veroorzaken. Niet in de ramadan of daar buiten.
  Heren en dames xenofoben! Als er mensen zijn die overlast kunnen veroorzaken zijn het leden uit de Marokkaanse gemeenschap. En noem het beestje dan bij de naam in plaats van schijnheilig achter een godsdienst te verschuilen, omdat het toevallig een “ras” is. Negatief praten over een bevolkingsgroep is racisme volgens de willekeurige fatsoenrakkers en negatief praten over de islam en moslims is “gezonde kritiek” ook-al dient die “kritek” enkel als laster en belediging.

 2. >>>’Als je ze er op wijst dat ze geen goede moslims zijn als ze zelfs tijdens de ramadan met diefstal bezig zijn, is dat zeer kwetsend voor ze. Dat heeft toen geholpen.'<<<
  Zelfs?

 3. Uit het artikel “.. omdat de vastende moslims tussen zonsondergang en -opkomst wel mogen eten en drinken en dus actiever zijn.”

  Als je de text “Vastende moslims” vervangt door een willekeurig dier, lijkt het wel eentext uit “Vroege Vogels”.

 4. Het artikel is een al wartaal of je nu de text vervangt door “vastende moslims”of een ander willekeurig
  dier.
  Was het niet gewoon duidelijker als men wat meer duidelijkheid schiep door te spreken over:
  Marokkanen die met de zomervakantie niet naar Marokko gaan, vanwege de Ramadan. Want de Ramadan in Marokko meemaken is vanwege het warme weer daar zwaarder dan in Nederland. En omdat er aanzienlijk minder Marokkanen tijdens de zomervakantie naar Marokko zijn gegaan zal er overlast te verwachten valt is de conclusie die in het artikel wordt getrokken.
  De boodschap is duidelijk, want volgens de schrijver(s) van het artikel horen overlast, moslims en Marokkanen bij elkaar. Om niet beschuldigd te worden van rascisme is de term Marokkaan vervangen door moslims.
  En ik zal me maar verder niet uitlaten over de hilarische term “Ramadancriminaliteit”.

 5. Tja, gelovige moslims die uit geloofsovertuiging een hele maand overdag vasten moet je natuurlijk wel in de gaten houden, want die gaan vast en zeker op dievenpad ’s nachts. Die kaaskoppen vreten zich allemaal een hartvervetting, dus als mensen dan ineens anders gaan doen, is dat wel heel verdacht voor de Nederlandse koddebeier.

  Ik vind het bedroevend en schaam me plaatsvervangend voor deze grote onzin.

 6. Oer -Hollandse feesten zoals de ‘koninginnen nach’, luilak en oudejaarsavond kunnen ook al niet zonder extra politie inzet ‘gevierd’ worden. Wat dat betreft zijn de moslims al aardig geïntegreerd.

Reacties zijn gesloten.