Met Roemer halen we Pol-Pot in het Catshuis

Alweer een briljant superartikel van Frank Verhoef, journalist bij de Dagelijksedwerg.
Vandaag schrijf ik een stukje in de stijl van Jank Verhoef op de Dagelijksedwerg. Het gaat over de marxist Emile Roemer. Okay we wisten allemaal dat Roemer een Maoïst was, maar wisten jullie ook dat de goedlachse marxist van de SP eigenlijk een moordcommando van Pol-Pot is? Deze stalinisten van de SP zijn marxisten en ook maoïsten en het feit dat deze marxisten/maoïsten zelf een afdracht doen aan hun marxistisch-stalinistische Pol-Pot partij betekent weinig goeds! Eigenlijk betekent het maar één ding. Ik ben Frank Verhoef van de Dagelijksedwerg en ik heb geen stuiver om me aan me reet mee te krabben maar stel dat ik een stuiver had dan zou de marxistische maoïst Emile Roemer hem willen stelen!!! Laten we hopen dat Het Volk straks niet massaal op de marxist Emile Roemer stemt want dan komen de maoïsten van Pol-Pot aan de macht en vergeet ook niet de stalinistische Rote Armee Fraktion. Tot zover dit artikel van Frank Verhoef op de Dagelijksedwerg. Ik ben een “journalist”, net als Bas Paternotte daar heb ik dit vak van geleerd.

5 gedachten over “Met Roemer halen we Pol-Pot in het Catshuis”

 1. Of je wordt van links aangevallen of van rechts. Of frontaal. Van achteren zie je niet aankomen. 😉

  Volgens mij hebben politici geen subsidie nodig.
  Alleen Mark. Die heeft van hobby hand ophouden z’n ‘werk’ gemaakt.
  Als je hem gaat vragen wat die voor de kost doet, dan zul je 1001 ontwijk antwoorden krijgen behalve dat die een oplichter is en een verschrikkelijke hekel aan zichzelf. 😉

  De meeste politici zitten op het geld. Kijk maar naar Zalm.

 2. Ah ja, Frank Verhoef, de immer jammerende puber van De Dagelijkse Sufkop. Wat is dat toch met die losers daar? Op hun vijfentwintigste lijken ze allemaal wel tachtig. Die Michael van der Galiën is ook zo’n vroeg oude puber.

  Niet dat Bas Paternotte beter is, inderdaad. Wel een stuk slimmer, natuurlijk. Ik herinner me nog dat Bassie met droge ogen claimde dat de SP de inkomstenbelasting voor iedereen tot 80% wilde verhogen. Op mijn vraag waar hij dat vandaan haalde heb ik nooit antwoord gekregen. Zou ook moeilijk zijn geweest, want Bassie zoog dat gewoon uit zijn dikke duim. Al zal hij wel claimen dat hij dat voor GS schreef en dat het dus een ironisch stukkie was.

 3. Weer een patiënt voor het Pieter Baan Centrum……
  Wat lopen er toch een hoop Malloten in Nederland rond.
  Jammer dat ze zulke gevaarlijke onzin uit kramen.
  Een normaal mens zouden ze nog aan het twijfelen kunnen brengen.
  Niet naar luisteren ,naar zulke Psychopaten dus……..

Reacties zijn gesloten.