Schisma in #VVD over staand drinken

Brullend en brallend rolden in de voorgaande jaren de VVD’ers te Amsterdam over elkaar heen teneinde het verbod op staand drinken ter plaatse te bestrijden. Ze voerden er zelfs actie tegen (= ze dronken, staand). Echt supersuccesvol waren ze niet want pas jaren later maakte (PvdA’er) Eberhard vd Laan een einde aan het trutverbod.

Maar goed, inmiddels hebben we, naast Amsterdam, ook elders in het land diverse stadsbesturen met de VVD er in. Zo ook in Maastricht.

En laat in Maastricht nu net toevallig afgelopen week een verbod op staand drinken ingevoerd zijn.

PvdA en CDA in Maastricht schreeuwen ondertussen moord en brand over deze trutregeltjes waarmee hardwerkende terrasbezittende ondernemers te Maastricht keihard worden genaaid. Maar niksnie keiharde drank-actie van brullende, brallende, en drinkende, VVD’ers:

4 gedachten over “Schisma in #VVD over staand drinken”

  1. Het filmpje speelt aan de Prins Hendrikkade, aan het IJ dus, in een café, vernoemd naar de VOC (!) in de oude legendarische Schreierstoren.
    Enkele tientallen meters verderop ligt het heroïnecentrum van Amsterdam, waar om redenen van openbare orde natuurlijk geen bier (alcoholische drank) in het openbaar gebruikt mag worden. Tachtig euro per overtreding.
    Maar ja, VVD-ers staan zuipend boven de wet. Die ZIJN de wet.

  2. #1 heel simpel
    door toedoen van een door macht en geld verblinde, aan sociale cohesie lak hebbende rechtse elite en billenknijp links: naar DE KLOTEN!

Reacties zijn gesloten.