AIVD waarschuwt voor………….. wat??

crazySchokkend nieuws; Markuszower blijkt helemaal niet te zijn opgestapt vanwege het zogenaamde “negatieve vergrootglas” gericht op zijn persoon maar vanwege een waarschuwing van de AIVD;

Ook Markuszower zelf erkent in een vraaggesprek met NRC Handelsblad dat de AIVD-brief de reden was dat hij is vertrokken. In de brief werd Markuszower (32) als „risico voor de integriteit” van Nederland bestempeld. Hij zou betrokken zijn geweest bij een organisatie die „informatie” heeft overgedragen aan „een buitenlandse mogendheid”. Ook had hij volgens de brief contact met medewerkers van een buitenlandse inlichtingendienst. De brief geeft geen details, maar bronnen vermoeden dat het om Israël en de Mossad gaat. (NRC)

Een PVV’er die een “risico voor de integriteit van Nederland is” en die “informatie overdraagt aan Israël”?

Laat ik dat nou nog NOOIT achter de PVV gezocht hebben. Echt nooit. :mrgreen:

12 gedachten over “AIVD waarschuwt voor………….. wat??”

 1. Nee ?? Echt ?? daar valt mijn tulband echt van af , ik dacht juist dat de PVV borg stond voor Nederlandse onafhankelijkheid …
  En iets met Israel te maken , was Markuszower dan toch geen vertegenwoordiger van de Israelische ijsco-fabrikant Lik-it maar van Likud …
  Ach zo’n kleine vergissing moet kunnen, Geert heeft wat problemen met Niet Limburgse accenten en het vast verkeerd gehoord …

 2. Wordt de AIVD nu pas wakker?

  Hij noemt de beschuldigingen „zo absurd” dat hij zich „in het belang van de partij” heeft teruggetrokken. Hij overweegt een smaadprocedure tegen de Staat als de „insinuaties” in de „kwaadaardige brief” niet kunnen worden gestaafd.

  Vooral doen, dan komt er meer naar buiten.

 3. Zeker Ina. De loyaliteit van PVV’ers ligt toch vooral bij Israël en conseratief Amerika. Waarom? heel simpel: geld. De PVV heeft ook helemaal niets met nederland, mijns inziens, het enige wat ze willen is de Nederlandse politiek beïnvloeden. En daar hebben ze stemmen voor nodig, dus doen ze zich voor als politieke patij. Die maar een lid heeft.

 4. Markuszower is dus een potentiële ‘asset’ voor Israelische spionage. Daar komt het op neer.

  Moet je eens indenken wat er zou gebeuren als het hier een Marokkaans kandidaat-lid van een linkse partij had betroffen.

 5. @Tjerk
  Waar heb je het over. Dat gebeurt aan de lopende band, met goedkeuring van de linkse partijleiding.

 6. Aan de lopende band nog wel. Zo zo. Kun je misschien enkele voorbeelden noemen? De AIVD zal ook vast belangstelling hebben voor jouw inside informatie.

 7. Ik begrijp niet zpveel van de draad. Maar laat ik dit zeggen. Gaat het hier werkelijk om?

  Nee, dus. Het gaat om zieke politici en zieke organisaties die koste wat koste de perverse vrije martkeconmie willen doorzetten ten koste van de planeet aarde en haar mensen en dieren. En alles wat ons in wezen lief is!

  Mensen wordt wakker!

 8. Probeer het een beetje on topic te houden aub. Deze draad gaat gewoon waaarover die gaat.

Reacties zijn gesloten.