En WEER een debat waarvoor Wilders “geen tijd heeft”

Het lijkt wel of ik ze spaar; debatten waar PVV’ers niet komen opdagen. In zekere zin is dat natuurlijk ook zo, dat geef ik toe, maar de PVV’ers maken het me wel erg gemakkelijk; eigenlijk komen ze gewoon vrijwel nooit opdagen voor een debat.

Vrijdag j.l. hadden we “HET lijsttrekkersdebat” bij Radio 1. Iedereen was er. Wie was er niet? Geert Wilders.

Nou en komende paar dagen komen dus alle lijsttrekkers langs bij de Provinciale Zeeuwse courant die ze live aan de tand zal voelen. Alle, behalve Geert Wilders natuurlijk. Dat spreekt voor zich.

it-clown4-150x150Gisteren haalde PVV’er nog het nieuws dat (als enige lijsttrekker) niet met een interviewer van een gehandicaptenblad wilde praten, omdat hij “de doelgroep niet interessant vindt”.

Vindt Wilders de Zeeuwen als doelgroep ook niet interessant soms, aangezien hij niet met de Zeeuwse courant wil praten?

Met wie zijn toch al die belangrijke afspraken die Wilders maar niet kan afzeggen als verder wel iedere lijsttrekker ergens tijd voor kan maken? Met de Mossad? :mrgreen:

Alle gekheid op een stokje; er was gewoon niks aan de hand geweest als de Nederlandse media zich hadden aangesloten bij onze actie Komt er een PVV’er niet naar een debat? Zet er een andere clown voor in de plaats.

6 gedachten over “En WEER een debat waarvoor Wilders “geen tijd heeft””

 1. Het mag dan wel zo zijn dat Wilders mensen niet interessant genoeg vindt om mee in debat te gaan maar dat neemt niet weg dat het gros van de andere partijen mensen in de kou laten staan voor wat betreft een zinvolle planning voor een toekomst waarin wij samen aan een wereld mogen werken waarin geen angst voor de vijand niet meer de boventoon voert!

  Fascisme in Nederland is alom vertegenwoordigt en vindt haar hoogtepunt in de wijze waarop wij met onze medemensen omgaan. Een goed lezer begrijpt waar ik aan refereer.

  Wat wij nodig hebben zijn politici die samen met ons aan een maatschappij gaan werken waarin alle mensen een zinvol bestaan kunnen leven en waarin mensen uitgedaagd en gestimuleerd worden om datgene waar ze goed in zijn in te zetten.

  Nu draait het alleen maar om het genereren van geld om het consumentisme dat perverse vormen heeft aangenomen doorgang te laten vinden.

  STOP HET PERVERSE CONSUMENTISME DAT VAN MENSEN SLAVEN ZONDER EIGEN WAARDE EN INBRENG MAAKT.

 2. voor een toekomst waarin wij samen aan een wereld mogen werken waarin geen angst voor de vijand niet meer de boventoon voert!

  m/z

  voor een toekomst waarin wij samen aan een wereld mogen werken waarin de angst voor een vijand niet meer de boventoon voert!

  Excuses, maar de eindredacteur is nog steeds met vakantie

Reacties zijn gesloten.