Ton Elias (VVD) liegt over CDA inzet harder rijden

Nederland, nee Europa, nee de hele wereld, verkeert in een gigantische crisis. Daarom is het van belang dat de redelijke middenpartijen zoals CDA en VVD zich bezighouden met waar het werkelijk over gaat: 130 rijden op de A2.

Dit levert namelijk 3 minuten tijdwinst op per ritje. En iedereen die weleens de Donald Duck leest weet het: tijd = geld. In mijn geval is 3 minuten bijvoorbeeld een dubbeltje waard of zo.

Anyway de grootste concurrenten qua hard(er) rijden, ik zeg harder, want 130 is natuurlijk ook een kippesnelheidje ik bedoel rij dan 180 of zo dan heb je tenminste een beetje het idee dat je een beetje snel rijdt, zijn natuurlijk CDA en VVD. Deze strijden om de twijfelachtige eer wie de belangrijkste partij is van de 3 minuten tijdswinst.

Zij rekenen op de auto-bezittende kiezer voor wie die 3 minuten tijdswinst straks de doorslag gaat geven bij de verkiezingen.

Vermoedelijk is dat minimaal het halve rabiaatrechtse electoraat.

Anders kan ik de vuile oorlog niet verklaren die nu aan het ontstaan is tussen CDA en VVD, waarbij VVD zoals gewoonlijk de leugens weer eens niet schuwt. Bijgaande een dialoogje tussen een VVD- en een CDA-kamerlid op de Twittert:

 

12 gedachten over “Ton Elias (VVD) liegt over CDA inzet harder rijden”

 1. Vergeet ook niet die VVD minister Melanie Henriëtte Schultz van Haegen-Maas Geesteranus die de omliggende gemeenten heeft beloofd dat in ruil voor grondafstand voor de verbreding van die 15KM (!) er niet harder dan 100km per uur zou gereden worden.

 2. 3 minuten?

  Over die 15400m heb je een tijdswinst van 128 seconden. Ooooooowww, ik kan haast niet wachten om m’n winst te gaan pakken daar.

 3. Ik geloof dat het CDA is om gevallen. Zonder slag of stoot.
  De partijen hebben geen principes meer.
  Nee, ik was er niet bij toen ze ze nog wel hadden. 😉
  Zo oud ben ik nog niet.
  Ze lullen daar in het Binnenhof allemaal als een haan zonder kop en als een kip zonder kop.
  Je hoeft ze niet aan hun woord te houden, want die houden ze toch niet.
  Ze zijn net als het weer.

 4. Opvallend trouwens hoe Elias zich nog als een slanke adonis presenteert in zijn avatar :mrgreen:

 5. Voor iemand gaat denken dat die ‘veelbelovende-jonge-aankomende-CDA’er ‘ Sander de Rouwe zoveel passie heeft met de burger het volgende:

  Tweede Kamerlid de Rouwe verloor niet lang geleden -het is in en in triest en het kan niet vaak genoeg gezegd worden- zijn kind doordat het in een vijvertje verdronk.

  Toen we kortgeleden, dankzij zijn CDA, ‘de-affaire-Mauro’ meemaakten en het erom spande of Mauro mocht blijven en dus elke stem van het CDA telde mailde ik Sander de Rouwe, ikzelf ben ooit ook geadopteerd, en dankte hem alvast voor zijn voorstem, erop rekenende dat hij de (pleeg-) ouders van Mauro niet in de steek zou laten en hen hun kind niet af zou pakken immers wanneer er in Nederland iemand is die weet hoe dat voelt en wat het is om een kind te verliezen dan is hij (Sander de Rouwe) het wel maar helaas, ik kwam bedrogen uit….

  Sander de Rouwe stemde keihard voor uitzetting; het kon hem geen ene moer schelen wat voor leed hij daarmee de jongen toebracht om aan de (pleeg-)ouders van die jongen maar niet te denken…!

  Ik vind hem daarom (nogmaals ik ben zelf geadopteerd dus weet een beetje waar het om gaat) het meest walgelijke Tweede Kamerlid van dit moment. Ik begrijp goed dat je in de politiek soms opportunistisch moet zijn maar dat je over lijken gaat (en dat deed Sander de Rouwe mijns inziens) gaat mij vele bruggen te ver.

  Het CDA heeft hem, en dat waarschijnlijk ook vanuit opportunisme, op een hoge verkiesbare plaats gezet maar voor mij toont bovenstaand verhaal aan dat deze partij het predikaat christelijk totaal en volledig verloren heeft, wat een walgelijke mensen….

 6. @7 er zijn niet genoeg pixels beschikbaar in een avatar om zijn huidige staat realistisch weer te geven.

 7. Wauw! Grapjes over de naam van de een en het uiterlijk van de ander. Werkelijk?

 8. Welnee hoor, ik refereer aan de onmetelijke diepgang van de eerstgenoemde en de zeer wijze en weloverdachte respectvolle bejegening naar zijn politieke opponenten, kuch.

 9. Ik vind Ton Elias een grote held. Hij heeft toch 2 miljoen of zoiets belastinggeld kunnen incasseren met zijn superslogan “Europa, best belangrijk”. Ik doe het hem niet na.

Reacties zijn gesloten.