Duitse sociaaldemocraten willen banken aanpakken

De christen-democraten en de “liberalen” schijten natuurlijk bagger bij het idee van de Duitse sociaal-democraat Sigmar Gabriel, namelijk dat banken moeten leren om hun eigen broek op te houden. Er is ook een nieuwe term bedacht, “verlies-socialisme”:

 ”Het verlies-socialisme in de bankensector moet eindelijk ophouden. Winst wordt geprivatiseerd, verlies is voor iedereen” (nu)

Bankier
Om dat zogenaamde verlies-socialisme in goede banen te kunnen leiden zou je bijvoorbeeld bij banken waar de sky the limit is en de bomen tot in de hemel groeien een tikje van die welvaart kunnen afromen, om bijvoorbeeld een potje op te bouwen waarmee je zo’n pyramide-schema pardon bank weer op zijn pootjes kan zetten als-ie onherroepelijk op zijn bek gaat. Bijvoorbeeld. Of je kan gewoon stoppen met de verliezen nemen van banken. Zijn banken behoeftige paupers en zijn burgers filantropische instellingen? Nee, dat zijn ze niet.

Goed idee van die Sigmar Gabriel dus en laat die christen-democraten en “liberalen” maar moord en brand krijsen. Een vampier krijst ook voordat je die houten staak in zijn hart duwt.

1 gedachte over “Duitse sociaaldemocraten willen banken aanpakken”

  1. Goed idee, waarom bankiers die jarenlang de kluit belazerden met onze belasting centen steunen??
    En dan de BTW omhoog, de uitkeringen omlaag.
    maar ja wy hebben WOUTER BOS, de rode bankier die heel Nederland redde en die was geen liberaal of xrstendemokraat.

    kortom houd die ouwe zakkenvulpartyen uit de macht ( PVDA< CDA< VVD

Reacties zijn gesloten.