Artikel7.nu stopt ermee

Dit zat er aan te komen. Het dode lijk artikel7 geeft de pijp aan Maarten. Vroeger was het nog wat, in de dagen dat je er kon lezen over hoe de kop van Femke Halsema van de romp moest worden gezaagd met een roestig broodmes. En dergelijke. Want van dat type proza hebben we tientallen voorbeelden gezien. Maar om de één of andere reden besloot men om het over een wat minder extremistische boeg te gooien. En toen werden ze te beschaafd voor de rabiaatbruine aanhang. Ze werden zelfs het thuishonk van JSF-lobbyist Mad Herben en zijn stupide Oud Strijders Legioen. Anyway nu in de aanloop naar de verkiezingen doen ze nog een slap oproepje om een postertje voor de PVV op te hangen en that’s it. Einde oefening.

13 gedachten over “Artikel7.nu stopt ermee”

 1. Zeer prettig om te horen! Nu dat andere vitrioolrechtse afvoerputje van Joshua Livestro nog. Laten ze zich maar verzamelen op stormfront.

 2. Artikel7 vraagt zich af of bovenstaand verhaaltje terecht is:

  Politici opruimen met kogels:

  Halsema strot doorzagen met roestig broodmes:

  Mohammed Rabbae in de fik:

  Meulenbelt/Elatik brandstapel:

  Moskowicz in een onbekend massagraf schuiven:

  Etc etc etc

  Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

 3. Ik had dus nog nooit gehoord van dat GeenStijl-light, he. Artikel 7? Nog onbeduidender dan die andere die er mee kapt, dat Holtmail.

 4. @4 Hotmail stopt helemaal niet, de vertaaldiensten van de NL media hadden weer eens iets niet helemaal goed begrepen. Microsoft gaat de nieuwe Outlook pushen in de hoop dat alle Hotmail-gebruikers naar Outlook verhuizen (officieel begint het pas in 2013, ze zijn nog steeds aan het testen), maar bestaande Hotmail-adressen blijven voorlopig gewoon bestaan.

  En ach, onbeduidend… heb jij wel eens geprobeerd om voor het onbeduidende aantal van 369 miljoen mensen koffie te zetten? :mrgreen:

  PS. mensen met Opera als browser worden met klem aangeraden niet even stiekem op outlook.com te kijken, want je gaat dan voortaan automatisch naar Outlook i.p.v. Hotmail (zelfs als je naar hotmail.com of live.com gaat) en in je mailbox is dan niets meer aanklikbaar, inclusief de functie “ga terug naar Hotmail”. Bij IE, Firefox en Chrome werkt het al wél goed.

 5. @5, nérgens op deze site wordt opgeroepen tot eender welke vorm van geweld.

  Ik maak zelf geen gebruik van dat Twitter, maar heb je toevallig enkele links naar berichten, van personen die zo’n walgelijke vergelijking maken?

  En als ik zo vrij mag zijn (ja, dat mag ik want dat ben ik!) de personen die deze vergelijkingen maken, zitten in de hoek van een Jan Bennink/ Bas Paternotte en de rest van die hersenloze geenstijl volgertjes? If so, it figures…

 6. @9 Oh? Gaan ze in afgeslankte vorm door als artikel6? 😆

  (art. 6 grondwet = vrijheid van godsdienst)

 7. @JvdH, van PB heb ik dat eigenlijk niet meegekregen. Maar ja, zoals ik al zei maak ik zelf geen gebruik van dat Twitter. Er gaat een hoop aan bagger aan mij voorbij. Blij toe, overigens.

  LOL @ 10 / DSW!! 😆

  Wanneer ik iets verneem over die Artikel site, moet ik bijna altijd glimlachen, aangezien ik dan ook aan onze gereformeerde Nederlanders moet denken. En dan niet alleen aan artikel vier, van het SGP-programma!

  Een zelfde glimlach onstaat ook, wanneer ik aan het vrije volk denk. 😉

 8. En Pennings is ook al zo iemand die GL vrouwen op islamitische wijze wil stenigen of zoiets. Dus beetje onaangenaam als wij daarmee vergeleken worden.

 9. Martien Pennings ‘ken’ ik helaas al jaren, zo helaas ook zijn vele kronkels. Arabist Hans Jansen is een goede vriend van. Eerstgenoemde Pennings, heeft al jaren een ban op GS. Proxy daargelaten.

  Wat die screen met Bas Paternotte & Miko Flohr aangaat. >>> 😆

  “..Had je ze moeten horen wanneer…”

Reacties zijn gesloten.