VVD te schijterig voor Nieuwsuur lijsttrekkerdebatfilmpje zorg

Kijktip: dadelijk bij nieuwsuur: De Lijsttrekkers over De Zorg. DE Lijsttrekkers? Nee, Rutte en Wilders hebben afgezegd wegens de schijterij in hun broek. Wilders komt tegenwoordig sowieso alleen als hij van te voren mag bepalen welke vragen er mogen worden gesteld en Rutte, ja Rutte, die heeft eigenlijk maar 1 boodschap over de zorg, de bekende VVD-boodschap: zorg is voor losers, sterf losers. En ja daar win je natuurlijk geen stemmen mee ook al kun je zeer kundig hi hi hi ha ha ha giechelen:

Dit is Kaj Leers, Kaj Leers is een soort God op Twitter.

Nog erger het is niet eens een debat, nee is filmpje.

Update:

11 gedachten over “VVD te schijterig voor Nieuwsuur lijsttrekkerdebatfilmpje zorg”

 1. Hr. de Blok lijkt zo uit het inkoopbeleid van menig zorgkantoor te citeren.
  Nogal paradoxaal in langdurige zorg is de prikkel voor de instellingen om uren maken, ja hehe, ’t is langdurige zorg, noem maar op Neurologisch, dwarslaesie, terminale zorg.
  Nee, de instelling moet geprikkeld worden iemand zo snel mogelijk aan de zorg door z’n omgeving over te laten, dat is ook precies wat de verzekeraar predikt. Lees: zo snel mogelijk uit de verzekering gekickt. Nog effies en we moeten de mensen weer op de stoep van de kerk neerleggen.

  Meneer de Blok, directeur van Buurtzorg, sorry hoor maar in de praktijk heb ik het nog niet meegemaakt dat we langer bij iemand blijven dan nodig is, daar zitten de patienten en wij niet echt op te wachten.

 2. Grootste probleem is het wantrouwen in deze “samenleving”.

  Vertrouwen hebben dat het goed gaat en dat mensen hun best doen in hun beroep en leven. Dat is verdwenen. Te paard.
  Geef de zorg terug aan de verpleegkundigen bijvoorbeeld, en onderwijs aan de leraren. Daar moeten politici zich niet mee bemoeien, die hebben er geen verstand van. Hoeft ook niet.
  Misbruik van geld moet zich uitsluitend richten op fraude door banken, rijken, politici en managers enzo ( ophoepelen die laatsten trouwens, nergens goed voor).

  Revolutionaire plannen eeejjjj? 😉

 3. Roemer is reuze charmant en charismatisch maar iedere keer dat hij spreekt blijkt dat hij de broodnodige dossierkennis mist. Een lollige vent hoor maar een inhoudelijk lichtgewicht.

 4. @4: de Postelaere:

  Eigenlijk ben je gewoon een ontzettende vervelende ouwehoer. Ga gewoon lekker bij je eigen rechste vrindjes zeiken.

 5. @#4 – Sterker nog Roemer was enige die het hele non-probleem op z’n juiste waarde schatte.
  Intussen loopt heel Nederland zonder dossierkennis te kakelen over een geweldig complex geheel en ging het nog maar over lantarenpalen, nee dit gaat over hele ingrijpende gebeurtenissen in mensenlevens.
  Verder zie #3 het gebemoei en gecontroleer, als we dan toch bezig zijn over geld, ik zou inderdaad wel eens willen weten wat dat kost.

 6. De ZorgMarkt samengevat op z’n VVD-ers:

  ” ….ja Rutte, die heeft eigenlijk maar 1 boodschap over de zorg, de bekende VVD-boodschap: zorg is voor losers, sterf losers. ”

  Dit verdient zeker een VVD verkiezingsaffiche te worden:

  ” Zorg is voor losers, sterf losers!”

Reacties zijn gesloten.