VVD’er: “Het mag niet van de wet. Dikke flauwekul natuurlijk”

Nou VVD’er; nu krijg je straf

En dan hebben we hier VVD’er nummer zoveel die denkt dat de wet voor iedereen geldt behalve voor VVD’ers. De Cuijkse VVD-wethouder Michiel van Veen heeft vrijdag bewakingsbeelden van een mogelijke fietsendief op zijn Facebook geplaatst.

Dat mag niet. Daar kun je het mee oneens zijn.

Dan kun je bijvoorbeeld een politieke partij oprichten die de wet verandert. Wat je ook kan doen is bij de VVD gaan en dan doe je gewoon exact waar je zelf zin in hebt en dat schijt je gewoon op de wet. Zo werkt de VVD; overal op schijten en lekker je eigen gangetje gaan.

Stel dat types als ik dat ook gaan doen dan krijgen een hoop VVD’ers een probleem. Ik heb namelijk een hekel aan VVD’ers en wil ze van alles aandoen wat niet mag van de wet. Maar hee, who cares. Het is de wet maar, toch?

3 gedachten over “VVD’er: “Het mag niet van de wet. Dikke flauwekul natuurlijk””

 1. Doet me denken aan Werner Toonk, Wachtgeldregelaar en oud-Stadsdeelwethouder die het presteerde om een foto van een buurtbewoner die beticht werd door de buren van het niet opruimen van de drollen van zijn hondje op zijn website te zetten. Hoe meer Stasi kun je zijn? Maar ja dat is ook de man van het hemeltergend idee om pinautomaat bonnetjes die op de grond liggen op te laten rapen en via de bank(!) een boete van 50 euro in rekening te brengen en automatisch van je rekening af te schrijven.
  Gelukkig ziet het partijbestuur van de VVD in dat deze nitwit niet op de kieslijst hoort voor de Tweede Kamer en daarom wordt Amsterdam vertegenwoordigd door Teeven en het al 12 jaar veelbelovend talent maar vooral vrindje van Mark Rutte: Bas van ’t Wout. Daar zullen we nog veel van horen overigens.

 2. FLB’ers (vh VVD’ers) van alles aandoen?..
  Dat meen je niet?!
  Bah, wat laag!

  😆

 3. “En dan hebben we hier VVD’er nummer zoveel die denkt dat de wet voor iedereen geldt behalve voor VVD’ers.”

  Uit mijn waarnemingen is het deze zin die het ontstaan van VVD als politieke partij verklaart. Anderen de wet opleggen die jij zelf nooit naleeft.

Reacties zijn gesloten.