BRRREKOND: VVD-muts haalt pers met nonsensicaal zwamverhaal

“Stel dat dit en dat gebeurt dan zou het me niks verbazen als straks zus en zo ook mogelijk wordt” stelt een eigenaardige VVD-kobold hoopvol vast. Je zou verwachten dat alleen God weet hoe je met een kneuzenverhaal als dit de pers haalt. Maar VVD’ers weten het dus ook. Zou dit de generale repetitie zijn van het propaganda-offensief waarmee de VVD’ers straks de nationale media gaan bombarderen met nutteloze data om zodoende de broodnodige informatievoorziening met betrekking tot hun afschuwelijke leugens te saboteren?

6 gedachten over “BRRREKOND: VVD-muts haalt pers met nonsensicaal zwamverhaal”

 1. VVD als hoeder van de Nederlandse nationaliteit en het kiesrecht in buitenland is onvoorstelbaar hypocriete verkiezingsretoriek. Is de VVD vergeten dat zij slechts een paar maanden geleden Nederlanders in den vreemde hun paspoort wilde laten inleveren?

  Er wonen volgens de landelijke VVD naar schatting tussen de 500.000 en 700.000 Nederlandse kiesgerechtigden in het buitenland. Dat waren toch die Nederlanders die volgens Spies (CDA) met steun van de VVD en PVV hun Nederlands Paspoort moesten inleveren en daardoor het kiesrecht kwijtraken.

 2. #2, Maar Peter de bedoeling van VVD met eerder inleveren van de paspoorten was om ze te gebruiken voor VVD stemmen overal. Nu hebben ze de tactiek net ff aangepast.
  Na de verkiezingen zullen ze de paspoorten toch weer overheidshalve moeten inleveren.
  Elke dag weer anders, toch? 🙂

 3. elke dag anders
  als blijkt dat er van dat aantal kiezers van over de grens slechts een handjevol op de vvd, ik bedoel de flb (firma list en bedrog) stemt gooien we het roer gewoon weer om

  (@jvdh woordje weggezakt?!….zou het me niks verbazen als straks zus en ZO ook mogelijk wordt)

Reacties zijn gesloten.