Ondernemerspartij (niet de #VVD dus) klaar voor verkiezingen

Goed nieuws voor ondernemers. Er is een nieuwe partij “Politiekcorrect” die grotendeels bestaat uit ondernemers en waar ze ondernemende plannen hebben. Er zijn nog steeds mensen die denken dat de VVD de typische ondernemerspartij is maar dat zijn ze al lang niet meer:

De VVD staat van oudsher bekend als partij voor ondernemers, maar dat zijn ze volgens Marcillaud al lang niet meer: “Ik denk dat ze het contact met de ondernemer kwijt zijn, dat is mijn mening.” Hij vindt dat alle partijen veel ondernemender moeten worden: “De SP heeft echt geen hele slechte ideeën, de VVD heeft geen slechte ideeën, maar allemaal missen ze dat ondernemerschap” (BNR).

De nieuwe partij heeft 23 ondernemers op de lijst staan. Minstens 23 x zoveel als de VVD dus.

2 gedachten over “Ondernemerspartij (niet de #VVD dus) klaar voor verkiezingen”

 1. VVD kan wel Ondernemers gebruiken als verkiezingsposter? Laten we wel zijn, een beetje ondernemer stemt op D66. Je schaamt je toch kapot wanneer je met ondernemersogen kijkt hoe de VVD in 1,5 jaar de Rutterecessie heeft weten te bewerkstelligen. Het grootst aan faillissementen in zo’n korte periode, een bevolking met het laagste consumentenvertrouwen ooit en een MP die dit zegt maar dat doet. Daar kan je niet op bouwen, die kan je niet vertrouwen en dat is waar ondernemerschap wel om draait. Vertrouwen op afspraken die gemaakt zijn. Gedraai, geneuzel, getreuzel en nietszeggendheid zijn funest voor ondernemersklimaat. De huidige VVD stemmers denken dat ze op een ondernemende ondernemerspartij stemmen, in feite stemmen ze op een fossiele partij met dito denkbeelden, namelijk zeer dodelijk.

 2. zeer correct, direct op stemmen!!

  “Invoering van 130 km/u op snelwegen”

  http://www.politiekcorrect.nl/infrastructuur/

  Die Frederique Marcijooo, eenvoudigweg een kootsj die je met DE JUISTE MENSEN in contact brengt, ZIJN JUISTE MENSEN hahaha:
  “Wij zorgen ervoor dat je naast coaching (individuele begeleiding) ook contacten gaat leggen met de juiste mensen. Daarvoor organiseren we netwerkborrels, ontbijtsessies en nemen we de zorg voor het organiseren van je eigen bijeenkomsten voor jou uit handen.”

  http://www.marcillaud.nl/succes/

Reacties zijn gesloten.