2 gedachten over “‘Meneer Madlener, wij kunnen u genezen.’”

  1. Het lijkt er wel op dat de meeste PVV-ers nooit vergaderd hebben. Hoofdregel: laat de ander in zijn waarde om tot een constructief gesprek te komen.

  2. Bagis is denk ik zelfs mild geweest omdat volgens de algehele opvatting in Turkije Wilders niet voor vol wordt aangezien. Geert Wilders is een doorgedraaide laffe pion die als ware hij een Israelische parlamentarier zich opwerpt als belangenbehartiger van fanatieke joden en Israel. Tegelijkertijd lijdt hij aan Islamafobia en is hij kennelijk als de dood bang voor Turkije vanwege de Islamitische beleving en waarden van het land. Zijn partijgenoten volgen hem natuurlijk blindelings. Ziedaar de heer Madlener. Trouwens, wel schande dat premier Erdogan niet eerst aan Wilders gevraagd heeft of Turkije wel goede betrekkingen met Iran mag hebben. Foie meneer Erdogan

    Madlener weet mag ik aannemen dat Turkije in 1974 noodgedwongen moest ingrijpen om een massacre door de Grieks-Cyprioten op de Turks-cyprioten te voorkomen. Dit recht verleent Turkije aan het Garantstellingsverdrag tussen Turkije, Griekenland en Engeland. Gelukkig heeft Turkije alert gereageerd. We zien wat er gebeurd is in Srebrenica. Waar haalt deze Madlener overigens de brutaliteit vandaan om de Islamitische wetgeving barbaars te noemen. Dit zegt meer over Madlener dan over de Sharia.
    Ik ben vol verbazing dat mensen geen verzoenlijk verweer hebben tegen de onbeschofte uitspraken van de PVV´ers en geestesverwanten. En als er iemand iets durft te zeggen wordt hij of zij door deze ´voorvechters van de vrije meningsuiting´ fel aangevallen. Misschien had de minister deze Madlener ook moeten uitleggen wat nou het woord racist inhoudt.
    Nou, Madlener. Ik zal je maar niet al te lang in spanning houden. De minister zal geen, je leest het goed..geen excuses aanbieden. Probeer het eens op een andere manier. Smeken misschien….? Je weet maar nooit. Maar dat zal de minister dan alleen doen vanwege zijn islamitische barmhartigheid. Hij zal waarschijnlijk niet willen aanzien dat iemand zichzelf zo schoffeert.

Reacties zijn gesloten.