13 gedachten over “DPRK kandidaat Chris Hottentot leest te veel Paternotte”

 1. Eigenlijk ben ik wel voorstander van Roemer als premier, want dan is het eindelijk afgelopen met dat gefantaseer à la “als de SP in de regering komt….”

  Nee, we worden niet net zoals Noord-Korea of de DDR. Nee, mensen die modaal of meer verdienen hoeven geen 100% belasting te betalen. Nee, als de SP wint hoef je niet te stoppen met werken omdat je dan gratis een hogere uitkering krijgt. Nee, de grenzen worden niet opengezet voor Grieken, Spanjaarden, moslims, illegalen en terroristen. Nee, Shell overweegt niet om in dat geval NL te verlaten. (Wat ze overigens wél zeiden te zullen doen als NL de grenzen zou sluiten voor “moslimlanden”.) Nee, NL gaat niet failliet. Nee, we krijgen geen gratis boekjes van Mao.

  Nee, nee, nee, nee en nog eens nee!

 2. Slaapverwekkend en oliedom gezwets van Paternotte. Werken voor GS is slecht voor je hersens, dat blijkt maar weer.

  Overigens is Paternotte inderdaad een pathologische leugenaar. Niveau Arendo Joustra of Burema, zeg maar.

 3. Jawel, maar het is er hard op achteruit gegaan nadat hij wekelijks wat gebrabbel op GS mocht dumpen.

 4. Ik denk gewoon dat het een zuipschuit is als ik dat geschimp van vanavond bekijk. Anyway ik ben klaar voor deze gast. Hij heeft een paar voorbeelden vermeende smaad waarbij ik kan aantonen dat alles wat ik schrijf waar is + in belang van t algemeen om te publiceren. Dus geen smaad. Ik weet alleen niet of de vele tientallen gevallen laster die ik van hem gedocumenteerd heb een aparte rechtszaak waard zijn of misschien beter worden gebruikt ter verdediging. Ik denk zelf het eerste. Maar ik ga tot het gaatje. Ik heb alles bewaard vanaf het allereerste begin. Ik zeg bring it on.

 5. En alle Krapuulmedewerkers waren gewelddadige alcoholisten. 😐

  Nou, ik heb nognooitvammeleven gewelddadige alcohol gebruikt, laat hem dat maar eens bewijzen!

 6. @11 Met een strafblad, toch? Ben me van niks bewust en ben ook geen zuipschuit. Maar ja, misschien is BP gewoon wat in de war?

 7. Bas Paternotte raakt langzaamaan het onderscheid kwijt tussen de werkelijkheid en de lasterlijke bedenksels van zijn vriend Brussen, vrees ik. Die dreigt ook steeds met rechtszaken die nooit komen. Ik heb overigens eens officieel per brief aangifte gedaan tegen Brussen bij de Officier van Justitie in Amsterdam. Nooit meer iets van gehoord. Nog geen ontvangstbevestiging!

 8. De man is duidelijk uit de rails gelopen. Maar hij heeft wel veel invloed op div media en personen. En daarom is het nuttig om te documenteren dat hij het niet zo nauw neemt met de waarheid.

Reacties zijn gesloten.