PVV EU-parlementariër eist excuses van Turkse minister ;-)

humorLeuk idee van PVV’er Madlener om excuses te eisen van een Turkse minister voor een uitspraak die die minister heeft gedaan over Madleners racistische ziekte. De PVV kan trouwens het goede voorbeeld geven aan de Turken door hun excuses aan te bieden voor Wilders’ uitspraak eerder dit jaar dat de Turkse premier “a total freak” is. Als we dan toch over en weer excuses gaan aanbieden lijkt me dat een mooi begin. 😆

5 gedachten over “PVV EU-parlementariër eist excuses van Turkse minister ;-)”

  1. ik krijg het steeds weer op mijn lachspieren als ik iets hoor over uitspraken jegens turkije door een of meerdere mensen van de pvv, echt ik hoop toch zo dat ze in de regering komen, dat is goed voor ons humeur en stemming want in deze tijden van crisis hier en crisis daar is ons het lachen ontnomen, het zal echt goed zijn voor ons humeur om dagelijks een beetje lach vitamine te halen, en dat zullen we halen met die pvv beweging hahahahahaah alleen als ik er aan denk.

  2. Bagis is denk ik zelfs mild geweest omdat volgens de algehele opvatting in Turkije Wilders niet voor vol wordt aangezien. Geert Wilders is een doorgedraaide laffe pion die als ware hij een Israelische parlamentarier zich opwerpt als belangenbehartiger van fanatieke joden en Israel. Tegelijkertijd lijdt hij aan Islamafobia en is hij kennelijk als de dood bang voor Turkije vanwege de Islamitische beleving en waarden van het land. Zijn partijgenoten volgen hem natuurlijk blindelings. Ziedaar de heer Madlener. Trouwens, wel schande dat premier Erdogan niet eerst aan Wilders gevraagd heeft of Turkije wel goede betrekkingen met Iran mag hebben. Foie meneer Erdogan

    Madlener weet mag ik aannemen dat Turkije in 1974 noodgedwongen moest ingrijpen om een massacre door de Grieks-Cyprioten op de Turks-cyprioten te voorkomen. Dit recht verleent Turkije aan het Garantstellingsverdrag tussen Turkije, Griekenland en Engeland. Gelukkig heeft Turkije alert gereageerd. We zien wat er gebeurd is in Srebrenica. Waar haalt deze Madlener overigens de brutaliteit vandaan om de Islamitische wetgeving barbaars te noemen. Dit zegt meer over Madlener dan over de Sharia.
    Ik ben vol verbazing dat mensen geen verzoenlijk verweer hebben tegen de onbeschofte uitspraken van de PVV´ers en geestesverwanten. En als er iemand iets durft te zeggen wordt hij of zij door deze ´voorvechters van de vrije meningsuiting´ fel aangevallen. Misschien had de minister deze Madlener ook moeten uitleggen wat nou het woord racist inhoudt.
    Nou, Madlener. Ik zal je maar niet al te lang in spanning houden. De minister zal geen, je leest het goed..geen excuses aanbieden. Probeer het eens op een andere manier. Smeken misschien….? Je weet maar nooit. Maar dat zal de minister dan alleen doen vanwege zijn islamitische barmhartigheid. Hij zal waarschijnlijk niet willen aanzien dat iemand zichzelf zo schoffeert.

  3. Weet je, ik acht die turken zelfs in staat om hun excuses aan te bieden. Daarom was ik nog redelijk mild met dit artikeltje.

  4. Volgens de regels van de Islaam is een gek nooit verantwoordelijk voor zijn daden , De staat die een gek zijn gang laat gaan echter wel …

Reacties zijn gesloten.