Rutte (VVD): we zijn nog niet failliet genoeg het moet eindigen met een Grote Knal!

Olympisch/economisch nieuws:

De Olympische Spelen van 2028 zouden best wel eens naar Den Haag gehaald kunnen worden. Dat heeft minister-president Mark Rutte tegenover Omroep West gezegd. (omroepwest)

Zie ook:

De afgelopen maanden was er veel ophef over een economisch rapport dat minister Schippers (Sport) zou hebben achtergehouden voor de Tweede Kamer. In het rapport worden de kosten in het slechtste geval op 8 miljard geschat, een lachertje als je bedenkt dat ze in Athene 14 miljard moesten uitgeven en in Londen nu dus al meer dan 18 miljard. Het is wachten op de eerste realistische econoom die het verband legt tussen de Spelen en de huidige crisis in Griekenland (VK).

3 gedachten over “Rutte (VVD): we zijn nog niet failliet genoeg het moet eindigen met een Grote Knal!”

 1. De Olympische Spelen in London draaien op een enorm verlies op dit moment.
  Men probeert de stemming hoog te houden maar er kijken overal enorme aantallen lege stoelen de kamera aan. Daarom hebben ze die voor zeer lage prijzen alsnog aangeboden of het leger gratis uitgenodigd. (marktwerking?)

  Het is geen gezicht en naar mijn mening zijn dit de slechtste Olympische Spelen in de moderne geschiedenis. Maar goed da’s mijn mening. Rutte weet het altijd beter.

 2. bovendien behalen we aan de lopende band grote sportsuccessen
  voetbal, wielrennen, judo, het houdt niet op
  komt waarschijnlijk door de aandacht voor sport op scholen en de miljarden die er voor sportonderwijs beschikbaar zijn
  vergeet ook niet de voorbeeldfuncties die diverse politici hier bekleden, sportlieden in optima forma: rutte, kamp, wilders, opstelten…de lijst is lang…

 3. 2028 is Rutte 61, het wordt in Titanic ook tegen de kapitein gezegd, retire with a Bang!
  Mooie parallel de OS en de Ijsberg.

Reacties zijn gesloten.