Telegraaf neemt Wilders tegen zichzelf in bescherming

Geert Wilders, de man die zichzelf steeds dieper in de nesten werkt door werkelijk ieder tegenslagje in de geschiedenis van de mensheid te wijten aan het onderwerp “massaimmigratie”, alsof een migratiestop HET wondermiddel tegen alle kwalen is, heeft te vroeg gepiekt en is ondertussen dus maar begonnen aan een (ongeloofwaardig en te laat) charme-offensiefje. Vergelijk bijvoorbeeld zijn site; stond hier een paar dagen geleden nog een stoere foto van Wilders die met gevaar voor eigen leven door de straten marcheert, weliswaar geflankeerd door een roedel beveiligers, maar toch. Tegenwoordig laat de site echter als eerste de foto zien van Geert Wilders, de altruïstische leider. De man als eerste klaar staat om de zwakkeren waar ook ter wereld op belangeloze wijze te helpen. Kortom geen hond trapt erin.

wildersdeheld Nou die Wilders dus dacht wel weer een mooie rel te maken door 2 van die slecht getekende en smakeloze Gregorius Nekschot krabbels in de Telegraaf te publiceren. Maar mooi dat de Telegraaf zich daar niet toe leent. In de Telegraaf geen ruimte voor “nodeloos grievende” cartoons. Toch raar want we hadden toch allemaal graag willen zien hoe de PVV-leider zich verder hopeloos belachelijk zou maken door op de vooravond van verkiezingen die over economie gaan weer met nodeloos grievende beledigingen te strooien, om al doende verder zijn (sterk met het aloude racisme verwante) etnicistische en discriminerende gedachtengif te verspreiden.

Ook de Telegraaf heeft er al lang geen misverstand over laten bestaan dat een Wilders/PVV stem af te raden is, zij promoten immers het merk VVD, getuige alle berichten in die krant over hoe goed Rutte is, hoe prettig in de omgang, hoeveel kennis van zaken Rutte heeft, wat een FANTASTISCHE plannen de VVD heeft voor mensen die geen cent te makken hebben, kortom zie alle berichten in de Telegraaf van de laatste paar maanden.

Rutte/VVD slurpen momenteel de PVV leeg, precies wat de Telegraaf wil dus. Je zou dus verwachten dat het ook in het belang is van de Telegraaf als Wilders zichzelf te pletter loopt. De conclusie kan dus alleen maar zijn dat de Telegraaf op humanitaire gronden Wilders tegen zichzelf en zijn afgang in bescherming neemt door nodeloos grievende publicaties van Wilders te voorkomen. 😆

2 gedachten over “Telegraaf neemt Wilders tegen zichzelf in bescherming”

  1. Tuuurlijk… zucht
    alsof de Telegraaf een vooraanstaand blad is wat goed over zaken nadenkt.
    Het beperkt zich tot een oppervlakkig en vaak onware danwel incompleet manier van berichtgeving.

Reacties zijn gesloten.