Paar dienstmededelinkjes

Paar kleine dingetjes. Sinds vandaag hebben we een z.g. comment rating systeempje. Niet omdat we dat nodig hadden maar gewoon voor de gein. Ik ben al gewaarschuwd dat dit afschuwelijk is dus ik zal dat in de gaten houden. Bij het testen van een ander comment rating systeempje vandaag heb ik enkele commentaren gratis gemold, waarvoor excuses. Verder hebben we ook onze profielpagina’s ongeveer weer terug. Dit zijn pagina’s waarop je o.a. de laatste 20 reacties van een gebruiker kan zien. Dit is handig wanneer je iemand wil stalken bijvoorbeeld. Maar het kan ook nuttig zijn om bij je zelf te kijken waar je ook al weer op gereageerd had. Het werkt alleen voor mensen die zich hebben geregistreerd als gebruiker op deze site. Bij deze mensen staat “(laatste reacties)” onder hun naam in het commentveldje. Onze vorige profielpagina was bij een van de laatste upgrades van wordpress ineens volstrekt waardeloos geworden dus nu zit ik zelf maar wat te knutselen. Je moet toch iets, nietwaar?

17 gedachten over “Paar dienstmededelinkjes”

 1. Ach, zo blijf je lekker bezig. Weer eens wat anders dan stukjes over hypocriete politici schrijven.

 2. Uhm. nu we toch zo gezellig aan het knutselen zijn, het volgende:

  Ik heb zo ONTZETTEND de pest aan het feit dat op alle appels tegenwoordig zo’n stickertje is geplakt met het modelletje van de appel. Handig aan de kassa, want dan zien ze wat in de zak zit, én er wordt geen appeltje gestolen dat 5 cent duurder zou kunnen zijn.

  Maar ik peuter me rot aan die stickertjes, de halve appel vaak beurs.

  Is er hier kennis aanwezig om dat op te lossen? Of is er een politieke partij is die dat in zijn programma heeft opgenomen? Een realistische Partei bijvoorbeeld?

 3. Het stukje schil waarop de sticker zit eraf schillen?

  Je mist dan weliswaar een stukje schil, maar da’s altijd nog beter dan een half-beurse appel.

 4. Nee DSW @5, ik ga niet zwichten voor die stickerterreur. egnie.

  Maar omdat je me zo aardig probeert te helpen reet ik je ook met VIJF sterren. ( om OT te blijven hè )
  Dit is eigenlijk een test snap je 🙂

 5. @ 3,
  DarkSkywise was me net voor. Pak een aardappel-schilmesje
  O, nee er is nog geen politieke partij, zo ver ik weet die jouw probleem in hun programma hebben staan.
  Zelfs mijn realistische partij heeft dit nog niet.

 6. Die stickertjes hebben echter één voordeel Roy , je kan als je de codes kent de genetisch `gemodificeerde er tussenuit halen

  Voorbeeld :
  4139: Conventional Granny Smith apple
  94139: Organic Granny Smith
  84139: Genetically Modified Granny Smith

 7. @10: Bakra:

  Ik eet geen appels meer, te ingewikkelde procedure geworden nu 😉

  Maar ook jou zal ik reten met vijf sterren, hehehe

 8. @6 en @8 De dienstdoende proctoloog op de Acute Opname Afdeling (in andere ziekenhuizen ook wel Eerste Hulp genaamd) zei vannacht dat hij iets dergelijks in zijn hele carrière nog niet eerder had meegemaakt, maar ik kan al weer voorzichtig zitten.

  Zie je nou wel wat een flutsysteem dit is?

 9. @13:

  J. vindt het leuk, naja. we hoeven er niet aan mee te doen toch? Dat arme jong zit zich 25 uur per etmaal uit zijn naad te werken voor deze site, die wil ook wel eens wat anders zien 😉

 10. Deze reting plugin is trouwens de geavanceerdste plugin die ik ooit gezien heb. Echt super uitgebreid enzo. Je zou het niet zeggen maar er zit godsgruwelijk veel werk in. Ik ben alleen nog maar scratching the surface.

 11. WAUW! Dat belooft nog een hete zomer 🙂
  zijn ze er ook in het rood die sterretjes?

Reacties zijn gesloten.