VVD de risee op de Gay Pride

De poldertalibanpleasers van de VVD vonden het nodig om op een homobootje te gaan juichen voor zichzelf. Het motto was “overal weigerambtenaar kunnen zijn”. Ook was de fictieve VVD-wethouder Eric van der Burg aanwezig. Vanzelfsprekend op Het VIP-dek want voor minder doet hij het niet.

Ook heeft deze parvenu laatst hoogstpersoonlijk de regenboogvlag gehesen. Althans getwitterd dat hij het zou gaan doen. Dus of zoiets dan klopt weet niemand.

Dat VVD’er Eric van der Burg een vlaggetje kan vasthouden en een kettinkje om zijn nek kan hangen staat wel vast, zie foto.

Maar goed, qua symboliek zit het dus weer helemaal goed tussen de VVD en de homo’s.

Ook proleet Bas van ’t Wout werd er helemaal lyrisch van:

Dank Peter voor het verslag over de Gay Pride in de Tips. 😀

P.S. : Ultrarechtsen geilen op homo’s. Misschien niet letterlijk maar hoe verklaren we anders deze stupide foto’s van Hero Brinkman (DPRK) op de Tilburgse kermis?

9 gedachten over “VVD de risee op de Gay Pride”

 1. Genoemd motto is ons op de VDD boot ontgaan, de witte , inspiratieloze ”ons treft geen blaam” en verdere ‘saaie uitstraling daarvan niet . Op stukje waar wij stonden was in ieder geval weinig feed back waar te nemen.
  ..

  De SP op het rode hoed debat over weiger ambtenaren als topic aanwezig aanwezig geweest zijn, maar waar was de SP partijboot en dit voor een partij die zo goed weet hoe ze op de barricades kan staan , voor homo.s .lesbo.s en transgenders op the Gay Pride….. ?

 2. #vvdboot op twitter zoeken. Slechts tevreden met zich zelf tweets van passagiers aan andere passagiers hoe ontzettend leuk het was

  politiektheater ‏@politiektheater
  Opvarenden #vvdboot verzwijgen het gefluit en boegeroep. #gaypride Ze hebben afgesproken dat ze “geweldig geweest” tweeten #huichelaars

  ook deze is erg leuk:
  politiektheater ‏@politiektheater
  Vier boten vol publiciteitsgeile politici en boot met Hero Brinkman tussen gays wint de prijs. #gaypride #vvdboot, #VVD #d66 #PvdA #GL

 3. Beetje raar vind ik het wel met die loting en zo. 188 aanmeldingen en maar 80 plaatsen. Toeval dat de Turkse boot en de ministeries, de politieboot, vvd, d66, groenlinks etc. konden deelnemen, net als Hero Brinkman.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3232420/2012/03/28/Iedereen-wil-een-bootje-voor-de-Gay-Pride.dhtml
  http://www.gaysite.nl/nieuws/1231/Alle_Pride-boten_in_de_juiste_volgorde.html
  En wat kost dat nou zo’n dagje varen ?
  http://watersport.marktplaats.nl/sloepen/582070326-boot-te-huur-gay-pride-2012.html

 4. @4 Wiite Duif

  Ik wist niet dat er om geloot werd , wel dat men zich al een jaar van te voren aan dient te melden..

 5. Deze is voor mij de absolute winnaar!
  http://static2.volkskrant.nl/static/photo/2012/10/7/12/20120328144409/media_xl_1160682.jpg

  Daar kan dus -werkelijk- geen bootje tegenop!

  “…Ultrarechtsen geilen op homo’s….”

  Decennia oud nieuws. Verhoudingsgewijs zitten er nogal wat latent homosexuelen tussen de extremisten aan de rechterzijde. Geen zin om de desbetreffende onderzoeken erbij te halen. Zoekmachines zat; zoek zelf maar.
  Overigens waren het in de jaren 80 voornamelijk extreemrechtsen, die zich bezig hielden met het “potenrammen”.

 6. #8 @Marc Y
  ‘Overigens waren het in de jaren 80 voornamelijk extreemrechtsen, die zich bezig hielden met het “potenrammen’
  Daar is eigenlijk nog niet zoveel aan veranderd.

Reacties zijn gesloten.